• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

H Meghan Markle.

H Markle δεν μπορεί να κλείσει πόρτα αυτοκινήτου

Διαβάστηκε από 3633 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/1/2019
 

Αυτοί είναι οι δύο λόγοι που η ασφάλεια της βασιλικής οικογένειας του Ηνωμένου Βασιλείου απαγόρευσε στην δούκισσα του Sussex και γυναίκα του πρίγκηπα Χάρυ να κλείνει μόνη της την πόρτα κατά την αποβίβασή της. Κουφό αλλά πραγματικότητα...

To τελευταίο χρονικό διάστημα τα βρετανικά ΜΜΕ εξήραν την Meghan Markle, δούκισσα του Sussex για το γεγονός πως έχει εμφανιστεί σε παραπάνω από μια περιπτώσεις να ανοίγει και να κλείνει μόνη της την πόρτα κατά την αποβίβαση της και να μην περιμένει κάποιον σοφέρ. Τα δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως η δούκισσα ήθελε να στείλει έτσι ένα φεμινιστικού περιεχομένου μήνυμα στους Βρετανούς και ότι ήθελε να δείξει πως βρίσκεται κοντά στον λαό.

Ό,τι και αν ήταν, αυτή η συνήθεια της Meghan Markle σταματάει, αφού οι επικεφαλείς της ασφάλειας της βασιλικής οικογένειας της απαγόρεψαν να το κάνει. Ο λόγος είναι ότι όχι μόνο είναι κάτι που απαγορεύεται από το πρωτόκολλο αλλά και ότι προκύπτει ένα σημαντικό κενό στην ασφάλεια της γυναίκας του πρίγκιπα Χάρυ.
 
Συγκεκριμένα, τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται για τις μετακινήσεις της βασιλικής οικογένειας έχουν ένα σύστημα που κλειδώνουν αυτόματα τις πόρτες τους, όταν το σημαίνον πρόσωπο που μεταφέρουν αποβιβαστεί από όχημα. Όταν λοιπόν η δούκισσα έκλεινε την πόρτα του αυτοκινήτου της μετά την αποβίβασή της, οι άνθρωποι ασφαλείας δεν θα μπορούσαν να την φυγαδεύσουν γρήγορα με το αυτοκίνητο σε περίπτωση κινδύνου, επειδή οι πόρτες του αυτοκινήτου θα ήταν ασφαλισμένες έστω και για μικρό χρονικό διάστημα.

Ανθρωπος που δουλεύει στην ασφάλεια της οικογένειας δήλωσε: «Μπορεί το να κλείσει μια πόρτα να φαίνεται ασήμαντο, ωστόσο αυτό μπορεί να κάνει την διαφορά. Αν κάτι πάει λάθος στην άφιξη κάποιου μέλους της βασιλικής οικογένειας, τότε η ασφάλεια πρέπει να τους βάλει πίσω μέσα στα αυτοκίνητα μέσα σε δευτερόλεπτα. Αν οι πόρτες των αυτοκινήτων είναι κλειστές και ασφαλισμένες, τότε αυτό είναι αδύνατο.»
 

Πόσο συχνά πρέπει να πλένεις το αυτοκίνητο σου;

LPG: Τα συστήματα 5ης γενιάς είναι εδώ!

Οι «μπελάδες» των ηλεκτρικών του αυτοκινήτου

Νέο concept της Mercedes

Η κίνηση στους δρόμους

Δοκιμή: Νέο Citroen Berlingo

Νέο Audi Q5 55 TFSI e quattro

MEGA TEST: Κινέζικα ηλεκτρικά οχήματα

Νέος κινητήρας για το Renault Megane

H νέα BMW Σειρά 1;

Ανανεώθηκε το SsangYong Tivoli

Η SEAT μείωσε τα απόβλητά της κατά 34%

SEAT: Service Πλήρες από κάθε άποψη πακέτο

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: No1 δίκτυο μεταχειρισμένων αυτ/των.

Αγορά / Auto Bild: Δείτε εδώ ποια μοντέλα αποτελούν έξυπνες αγορές!!

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

CITROEN: Ανοιξιάτικες εκπτώσεις έως 31 Μαΐου

NISSAN: Micra με νέο 1.000άρι turbo από 12.690€

MITSUBISHI: 0-100 Όλα τα επιβατικά μοντέλα με 0% επιτόκιο & 100€/μήνα

SEAT: Eπίλεξε το δικό σου Αrona από 15.245€

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: 500€ έκπτωση έως 30 Ιουνίου.

περισσότερα »