To Nissan 370Z Heritage Edition.

Γιατί δοκιμάζεται στο Ring το Nissan 370Ζ;

1.923 Επισκέψεις στο άρθρο (30/10/2019)

Με δεδομένο ότι δεν πρόκειται για κάποια ανανέωση του ιαπωνικού sportscar, οι φήμες για το τι ετοιμάζει η Νissan «οργιάζουν»!

Μετά από χρόνια φημών και αναμονής, η Νissan πριν λίγες μέρες επιβεβαίωσε πως εργάζεται πάνω στον διάδοχο του 370Ζ και τώρα έρχονται στο φως νέες πληροφορίες για κάποιες δοκιμές που έκανε στην πίστα του Nurburgring.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Τόκυο, ο Ivan Espinosa ρωτήθηκε από δημοσιογράφους βρετανικών μέσων τι ακριβώς σκοπεύουν να κάνουν με τα δύο αυτοκίνητα. «Τόσο το 370Z, όσο και το GT-R είναι στην καρδιά της Nissan και δουλεύουμε ενεργά πάνω τους», είπε αρχικά ενώ συνέχισε υπογραμμίζοντας «μπορείτε να περιμένετε κάτι σύντομα για αυτά». Eπίσης, αξίζει να σημειώσουμε πως στο παρελθόν ο αντιπρόεδρος του σχεδιαστικού τμήματος της Nissan σε παρόμοια ερώτηση σχετικά με ένα διάδοχο του 370Ζ είχε απαντήσει «Το τρέχον αυτοκίνητο βρίσκεται πολλά χρόνια στις αντιπροσωπείες και έτσι μπορείτε να φανταστείτε τους σχεδιαστές να εργάζονται σε έναν διάδοχο, ακόμα κι αν δεν πρόκειται να το επιβεβαιώσω»!

Όσον αφορά την «επίσκεψη» στο Ring, η Nissan σημείωσε κάμποσους γύρους με κάποιο «μυστηριώδες» 370Ζ. Φυσικά, όπως καταλαβαίνετε, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να δοκιμάζει η ιαπωνική εταιρεία ένα μοντέλο σχεδόν 10ετίας. Το πιθανότερο είναι πως κάτω από το καπό βρίσκεται ένα καινούριο κινητήριο σύνολο το οποίο η μάρκα θέλει να δοκιμάσει πάνω σε ένα sportscar μέχρι να κατασκευαστούν τα πρωτότυπα της νέας γενιάς.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την ημερομηνία παρουσίασης του μοντέλου ή τι μοτέρ θα υπάρχει κάτω από το καπό δεν υπάρχουν. Με την νέα Supra πάντως να εφοδιάζεται με 6κύλινδρο μοτέρ, η Νissan σίγουρα θα επιλέξει κάποιο κινητήρα με τον ίδιο αριθμό κυλίνδρών σε διάταξη V ή σε σειρά.
 

ELASTIKA 2024
OPEL