Βλέπετε το τρέχον μοντέλο.

Γίνεται SUV το νέο ΜΙΝΙ Clubman;

2.270 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2019)

Τα SUV έχουν τη μερίδα του λέοντος στις πωλήσεις των αυτοκινήτων και αυτό στο στοιχείο κάνει τους ανθρώπους της ΜΙΝΙ να σκέφτονται το ενδεχόμενο να μετατρέψουν τη νέα γενιά του Clubman σε ένα κατάλληλο SUV, που θα την οδηγήσει στην αύξηση των πωλήσεων.


Αυτή τη στιγμή η μάρκα ως μοναδική επιλογή στην κατηγορία των SUV/Crossover μοντέλων διαθέτει στη γκάμα της το Countryman που δεν είναι αρκετά ανταγωνιστικό. Έτσι σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδιασμού της μάρκας, Oliver Heilmer ο οποίος μίλησε σε βρετανικά μέσα, δεν αποκλείεται το επόμενο Clubman να μεγαλώσει σε μέγεθος προκειμένου η ΜΙΝΙ να έχει μία ακόμα πρόταση στα SUV.
 
Η ΜΙΝΙ προχώρησε σε μία ενημέρωση του Clubman νωρίτερα αυτό το έτος, που αποτέλεσε το πρώτο φρεσκάρισμα της δεύτερης γενιάς από τη στιγμή που έκανε την εμφάνισή της το 2015, ωστόσο να σημειώσουμε πως αυτό δεν αποτέλεσε ανανέωση. Μάλιστα το facelift του αυτοκινήτου πιθανολογείται μέσα στα επόμενα χρόνια.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως η μάρκα ποτέ δεν αποτέλεσε την εταιρεία που έκανε τεράστιο αριθμό πωλήσεων, ωστόσο σύμφωνα με αναφορές οι πωλήσεις της μειώνονται, φτάνοντας στο σημείο από την αρχή του έτους μέχρι το Νοέμβριο του 2019 να έχει πουλήσει περίπου 34.000 μονάδες. Ρόλο σε αυτό σαφέστατα έχει παίξει η έλλειψη ενός ανταγωνιστικού crossover ή SUV, κάτι που όπως φαίνεται οι άνθρωποι της ΜΙΝΙ σκέφτονται να αλλάξουν μέσα στα επόμενα χρόνια.

Toyota
moto