Γλίτωσε από τύχη!

2.527 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2020)

Διαβάστε πως ο οδηγός αυτής της Lotus Elise παραλίγο να βρεθεί κάτω από τους τροχούς μιας γιγάντιας νταλίκας.

Πολύ τυχερός πρέπει να αισθάνεται ο οδηγός αυτής της Lotus Elise όταν κατάφερε να βγει χωρίς ούτε μια γρατζουνιά από πολύ σοβαρό ατύχημα το περασμένο Σαββατοκύριακο στις ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ο οδηγός βρισκόταν στον αυτοκινητόδρομο 1-5 όταν έχασε τον έλεγχο της Elise λόγω καταρρακτώδους βροχής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το sportscar να βρεθεί κάτω από μια νταλίκα, οι τροχοί της οποίας σταμάτησαν μόλις κάποια εκατοστά πριν την καμπίνα του βρετανικού μοντέλου.

Οι φωτογραφίες που έχουν έρθει στο φως δείχνουν πως η Elise υπέστη σημαντικές ζημιές τόσο στον πρόβολό της όσο και στο πλαϊνό της μέρος και πως θα χρειαστούν αρκετά χρήματα σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης θελήσει να την επισκευάσει.

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνώνται αλλά σίγουρα την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο οδηγός της Elise, αφού εξαιτίας των συνθηκών, θα έπρεπει να κινείται με πιο μικρή ταχύτητα.
 

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
TAXI 2023
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel