Μπαγκαζιέρα για έξτρα χώρο.

Αρκετά αξεσουάρ για να δώσετε το προσωπικό σας γούστο.

Σχέδια οροφής.

Κάλυμμα προστασίας αυτοκινήτου.

Σχάρα για ποδήλατο.

Σχέδια για τα πλαϊνά φλας.

Καπάκια με σχέδια για τους εξωτερικούς καθρέφτες.

Πατάκια με διάφορα σχέδια.

Καλύμματα σε διάφορα σχέδια για τα πίσω καθίσματα.

Εσωτερικός καθρέφτης.

Καπάκι κλειδιού με τεχνολογία NFC.

Παιδικό καθισματάκι.

Επιλογές εξατομίκευσης του νέου ΜΙΝΙ Cooper

12.592 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/3/2014

Η ΜΙΝΙ, μαζί με την κυκλοφορία της νέας γενιάς Cooper, παρουσίασε παράλληλα και αρκετά αξεσουάρ που θα ομορφύνουν ή θα προσφέρουν περισσότερη πρακτικότητα στον κάτοχό του.

 
Οι κάτοχοι του νέου ΜΙΝΙ Cooper θα μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ, που παρουσίασε η φίρμα μαζί με το λανσάρισμα του νέου μικρού μοντέλου. Πιο συγκεκριμένα, και ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, θα διατίθενται διάφοροι χρωματισμοί στην πόρτα του οδηγού και του συνοδηγού, στα πλαϊνά φλας, καθώς και στην οροφή του νέου μοντέλου. Επίσης, η εξατομίκευση του μοντέλου πραγματοποιείται και στο εσωτερικό του, αφού υπάρχουν αντίστοιχοι χρωματισμοί του εξωτερικού και για την καμπίνα, με πατάκια, πλαϊνά μαρσπιέ και κάλυμμα των πίσω καθισμάτων.

Ακόμα, οι καταναλωτές θα μπορούν να έχουν το σχέδιο της αρεσκείας τους και στα καπάκια των εξωτερικών καθρεφτών, ενώ η ΜΙΝΙ θα προσφέρει νέα σχέδια τροχών με διαστάσεις 17 και 18 ίντσες.

Ένα νέο τεχνολογικό «καλούδι» του μοντέλου είναι και το καπάκι του κλειδιού, το οποίο όχι μόνο αλλάζει, αλλά διαθέτει και τεχνολογία NFC (άμεση εναλλαγή δεδομένων ανάμεσα σε συσκευές). Το καπάκι συνδέεται με το smartphone του κατόχου, έτσι αναγνωρίζει και εφαρμόζει αυτόματα τις ηλεκτρονικές ρυθμίσεις που έχει προκαθορίσει ο ίδιος.