Γράμματα «LEXUS» αντί για έμβλημα σε όλα τα μοντέλα της φίρμας

Γράμματα «LEXUS» αντί για έμβλημα σε όλα τα μοντέλα της φίρμας

2.047 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2022)

Η Lexus αντικαθιστά με γράμματα το έμβλημα της στο πίσω μέρος όλων των μοντέλων, θέλοντας να σηματοδοτήσει τη μετάβασή της στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Γράμματα αντί για έμβλημα θα έχουν στο πίσω μέρος όλα τα Lexus

Το νέο Lexus NX υιοθέτησε νέα σχεδίαση στο πίσω του μέρος και μία από τις αλλαγές που έφερε ήταν η παρουσία των γραμμάτων «LEXUS» που αντικατέστησαν το έμβλημα της φίρμας πάνω στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ. Όπως φαίνεται τελικά, το ίδιο θα συμβεί και σε όλα τα μελλοντικά μοντέλα της premium ιαπωνικής εταιρείας. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Bolain: «Είναι ένας τρόπος να σηματοδοτήσουμε την αλλαγή»

Σε δηλώσεις του σε διεθνή μέσα, ο Brain Bolain, επικεφαλής της Lexus στον τομέα του Marketing, επιβεβαίωσε πως τα γράμματα «LEXUS» θα βρίσκονται στο πορτ-μπαγκάζ του νέου LX και πως το ίδιο θα συμβεί σε όλη την γκάμα της φίρμας, αντικαθιστώντας έτσι το έμβλημα. «Χρειαζόμαστε έναν τρόπο να σηματοδοτήσουμε την αλλαγή που έρχεται στην Lexus. Αυτός ο τρόπος μπορεί να είναι ανόητος αλλά τραβάει το μάτι» δήλωσε ο Bolain, Χρησιμοποιώντας την λέξη «αλλαγή» ο Bolain εννοεί τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της. 

Παίρνουν το νέο σύστημα ψυχαγωγίας της Toyota τα μοντέλα της Lexus

Η Lexus ετοιμάζεται την ίδια στιγμή να λάβει το νέο προηγμένο σύστημα infotainment από την Toyota. Ο Bolain δήλωσε πως στόχος της φίρμας είναι να υιοθετηθεί το νέο σύστημα ψυχαγωγίας από όλα τα μοντέλα της Lexus όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Το σύστημα θα συνδυάζεται με οθόνες αφής από 8 έως 14 ιντσών και θα περιλαμβάνει σύστημα πλοήγησης, ασύρματη σύνδεση με Apple CarPlay και Android Auto.

To ίδιο κάνουν πλέον πολλές εταιρείες
- Lexus: «Είναι ένας τρόπος να σηματοδοτήσουμε την αλλαγή»
- Παίρνουν το νέο σύστημα ψυχαγωγίας της Toyota τα μοντέλα της Lexus
Εσάς τι σας αρέσει; Θέλετε να βλέπετε το έμβλημα της μάρκας ή το όνομά της στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto