Ένα πολύ μικρό κοριτσάκι που βρέθηκε να κινείται μόνο του σε μεγάλο κεντρικό δρόμο, έσωσε μία γυναίκας οδηγός λεωφορείου, χάρη στην άμεση επέμβαση της.

Γυναίκα οδηγός σώζει κοριτσάκι (+vid)

2.250 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Ένα πολύ μικρό κοριτσάκι που βρέθηκε να κινείται μόνο του σε μεγάλο κεντρικό δρόμο, έσωσε μία γυναίκας οδηγός λεωφορείου, χάρη στην άμεση επέμβαση της.

Αν είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την ώρα που βρισκόμαστε πίσω από το τιμόνι ενός οχήματος δεν εξασφαλίζουμε μόνο μεγαλύτερη ασφάλεια για τον εαυτό μας, αλλά και για τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου, μέσα στους οποίους συγκαταλέγονται και οι πεζοί.
 
Η απόδειξη στην παραπάνω παράγραφο έρχεται και μέσα από ένα βίντεο που δείχνει τη Irena Ivic, μία γυναίκα οδηγό λεωφορείου στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ, να σταματά ένα μικρό κοριτσάκι, που ήταν έτοιμο να περάσει ένα δρόμο χωρίς την επίβλεψη από τους γονείς του ή κάποιοι ενήλικο.
 
Όπως δείχνει το βίντεο, το λεωφορείο σταματάει στο κόκκινο φανάρι, όμως νωρίτερα η γυναίκα οδηγός έχει παρατηρήσει το κοριτσάκι να κινείται μόνο του στο πεζοδρόμιο. Αμέσως καταβαίνει κάτω και αφού σταματάει ένα SUV για να περάσει φωνάζει στο μικρό παιδί που κινούνταν απροστάτευτο στο δρόμο. Το κορίτσι μεταφέρθηκε κατευθείαν στο λεωφορείο και μία επιβάτης πρόσφερε το μπουφάν της για κρατηθεί ζεστό το παιδί.
 
Σύμφωνα με τα μέσα τις περιοχής η αστυνομία λίγο αργότερα ανακάλυψε πως το κοριτσάκι ήταν μόνο του στο δρόμο καθώς η μητέρα του που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα το είχε διώξει από το σπίτι. Μάλιστα αναφέρουν πως στη συνέχεια το παιδί πέρασε υπό την κηδεμονία του πατέρα της.
 

Mercedes
moto