Η AMG GT 63 S oλοκλήρωσε τον γύρο στο Ring σε 7:21.41.

H AMG GT 63 S το πιο γρήγορο 4θέσιο παραγωγής!

4.005 Επισκέψεις στο άρθρο (26/10/2018)

Ρεκόρ στο Ring με την AMG GT 63 S 4Μatic έκανε η Mercedes. Διαβάστε ποια μοντέλα ξεπέρασε.

Τα ρεκόρ στο Ring σιγά σιγά αποκτούν όλο και μεγαλύτερη σημασία για τις εταιρείες, αφού τα χρησιμοποιούν για να προωθήσουν τα μοντέλα τους και να τους δώσουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα απέναντι στον ανταγωνισμό.

Αυτή τη φορά είναι η σειρά της Mercedes και της 4θυρης AMG GT 63 S 4Matic, καθώς το μοντέλο πήρε το ρεκόρ του «πιο γρήγορου τετραθέσιου αυτοκινήτου ευρείας παραγωγής». Έχει σημασία ότι η εταιρεία απέφυγε να χρησιμοποιήσει τον όρο «τετράθυρο σεντάν», είτε γιατί δεν θέλει να χαρακτηριστεί εμπορικά έτσι το μοντέλο είτε επειδή η Jaguar XE SV Project 8 είναι πιο γρήγορη, ενώ δεν χρησιμοποίησε ούτε τον όρο «4θυρο coupe» κάτι που επίσης εγείρει ερωτηματικά.
 
Σημαντικό είναι και ότι στον τίτλο του ρεκόρ γίνεται λόγος πως το μοντέλο είναι ευρείας παραγωγής και όχι περιορισμένης σαν την Jaguar XE SV Project 8 που θα παραχθεί σε μόνο 300 αυτοκίνητα.

Σχετικά με το ρεκόρ, η AMG GT 63 S oλοκλήρωσε τον γύρο στο Ring σε 7:21.41 με οδηγό τον οδηγό ανάπτυξης Demian Schaffert, αφήνοντας πίσω μια σειρά από άλλα supercars, όπως τη Mercedes-AMG SLS Black Series, την Ferrari Enzo και τη Lamborghini Αventador LP 700-4.

Δείτε το video.
 

Mercedes
test center