H Aston Martin έχει νέο λογότυπο και σλόγκαν!
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Aston Martin έχει νέο λογότυπο και σλόγκαν!

1.865 Επισκέψεις στο άρθρο (21/7/2022)

Το νέο της λογότυπο, το οποίο συνοδεύεται και από καινούργιο σλόγκαν παρουσίασε η Aston Martin!

Νέα «φτερά» για την Aston Martin

Με νέα φτερά θα… πετούν πλέον τα μοντέλα της Aston Martin, καθώς η βρετανική φίρμα παρουσίασε επίσημα το νέο της έμβλημα. Το καινούργιο λογότυπο σηματοδοτεί την όγδοη μόλις φορά στα 109 χρόνια ιστορίας του κατασκευαστή που έχει διαφοροποιηθεί η οπτική του. Επί της ουσίας πρόκειται για μια επανασχεδίαση του γνωστού μέχρι σήμερα λογότυπου, την οποία ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας τεχνίτες κοσμημάτων από το Μπέρμιγχαμ!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Θα δεσπόζει στα επερχόμενα μοντέλα

Η πρώτη επίσημη εφαρμογή του ανασχεδιασμένου λογότυπου θα υλοποιηθεί σε κάποιο από τα σπορ αυτοκίνητα επόμενης γενιάς της μάρκας, αλλά δεν υπάρχουν ακριβείς λεπτομέρειες σχετικά με αυτό προς το παρόν. Από κει και πέρα η ομάδα F1 της Aston Martin στο πλαίσιο του Γαλλικού Grand Prix το προσεχές Σαββατοκύριακο θα παρουσιάσει με τη σειρά της το νέο λογότυπο.

«Intensity. Driven.» το νέο μότο

Εκτός από το νέο έμβλημα, η μάρκα αποκάλυψε και το νέο της μότο το οποίο είναι οι δύο μεμονωμένες λέξεις «Intensity. Driven.», που σε ελεύθερη μετάφραση μπορούμε να το μεταφέρουμε ως «οδηγούμενη από την ένταση». Μάλιστα η βρετανική φίρμα συνόδευσε τα αποκαλυπτήρια του νέου εμβλήματος και του μότο με δύο βίντεο, το οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω.   

Νέα «φτερά» για την Aston Martin!
- Παρουσίασε το νέο της λογότυπο.
- «Intensity. Driven.», το νέο της σλόγκαν.
Σου αρέσει;
  

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw