• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το τμήμα εξατομίκευσης Q by Aston Martin παρουσίασε στην έκθεση της Σαγκάης την V8 Vantage S Great Britain Edition που θα κατασκευαστεί σε πέντε μόλις αντίτυπα, όλα για την αγορά της Κίνας.

Η GB Edition είναι βαμμένη στη λευκή απόχρωση Stratus White, με τη μορφή της να διανθίζεται από μπλε πινελιές στους καθρέπτες και στον διαχύτη, ενώ τη διαφορά κάνουν τα σηματάκια με την αγγλική σημαία (Union Jack).

Η μπλε λογική συνεχίζεται και στο εσωτερικό, καθώς αυτή την απόχρωση έχουν οι δερμάτινες επιφάνειες, ενώ η αγγλική σημαία κάνει ξανά την εμφάνισή της.

H Aston της Μ. Βρετανίας

Διαβάστηκε από 1851 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/4/2017

Πέντε Κινέζοι λάτρεις της βρετανικής κουλτούρας, θα έχουν την τύχη να αποκτήσουν την Aston Martin V8 Vantage S Great Britain Edition. Ας γνωρίσουμε τη νέα σπέσιαλ έκδοση της Vantage Roadster.

 
Η Aston Martin παρουσίασε στην έκθεση της Σαγκάης την V8 Vantage S Great Britain Edition, μια σπέσιαλ έκδοση της Vantage Roadster που θα κατασκευαστεί σε πέντε μόλις αντίτυπα, όλα για την αγορά της Κίνας.
 
Πρόκειται για το τελευταίο δημιούργημα του τμήματος εξατομίκευσης Q by Aston Martin και στηρίζεται στην οκτακύλινδρη ανοικτή Vantage. Η GB Edition είναι βαμμένη στη λευκή απόχρωση Stratus White, με τη μορφή της να διανθίζεται από μπλε πινελιές στους καθρέπτες και στον διαχύτη, ενώ τη διαφορά κάνουν τα σηματάκια με την αγγλική σημαία (Union Jack).
   
Η μπλε λογική συνεχίζεται και στο εσωτερικό, καθώς αυτή την απόχρωση έχουν οι δερμάτινες επιφάνειες, ενώ η αγγλική σημαία κάνει ξανά την εμφάνισή της. Η τιμή της V8 Vantage S Great Britain Edition στην Κίνα είναι στα 2.088.000 γουάν, ένα ποσό που ισοδυναμεί με 281.836 ευρώ.
 
Τέλος, στο περίπτερο της Aston Martin στην έκθεση της Σαγκάης, πλάι στην GB Edition βρίσκεται η Rapide AMR Edition, η οποία έκανε ντεμπούτο νωρίτερο φέτος στη Γενεύη μαζί με την Vantage AMR Pro.