Η Bentley Flying Spur διέσχισε την Ισλανδία με καύσιμο από άχυρο

Η Bentley Flying Spur διέσχισε την Ισλανδία με καύσιμο από άχυρο

1.868 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2021)

Η Bentley Flying Spur Hybrid έδειξε τον οικολογικό της χαρακτήρα καλύπτοντας με ένα ντεπόζιτο 733 χιλιόμετρα με ανανεώσιμη ενέργεια!

Με την παρουσίαση της νέας Bentley Flying Spur Hybrid, η βρετανική εταιρία θέλει να αποδείξει τις ικανότητές της στην αυτονομία, πραγματοποιώντας ένα roadtrip που διέσχισε την Ισλανδία. Για να κάνει ακόμα πιο «πράσινη» την κίνησή της, χρησιμοποίησε μόνο ανανεώσιμες πηγές ενέργειας για τον ανεφοδιασμό του πολυτελές μοντέλου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

733 χιλιόμετρα με καύσιμο από άχυρο και φόρτιση από γεωθερμική ενέργεια

Η Bentley Flying Spur Hybrid κατάφερε να ταξιδέψει 733 χιλιόμετρα, με γέμισμα μόνο από βιοκαύσιμο δεύτερης γενιάς που προέρχεται από άχυρο, ενώ για την φόρτιση της μπαταρίας χρησιμοποιήθηκε γεωθερμική ενέργεια. Με τον τρόπο αυτό η Bentley υπενθυμίζει πως το νέο μοντέλο είναι μία «πράσινη» πολυτέλεια σε 4 τροχούς και πως τα μοντέλα της δεν προορίζονται πλέον για πελάτες, οι οποίοι μολύνουν το περιβάλλον χωρίς καμία οικολογική συνείδηση.
 

Υβριδικό σύνολο με 543 ίππους

Η βρετανική εταιρία, κάτω από τις οδηγίες της «μαμάς» Volkswagen, στρέφεται σε πιο οικολογικές επιλογές, κυρίως με την εξέλιξη του νέου υβριδικού συστήματος. Η τελευταία Flying Spur Hybrid εφοδιάζεται με ένα κινητήρα V6 των 2.9 λίτρων και ένα ηλεκτροκινητήρα 100kW, που στο σύνολό τους αποδίδουν 543 ίππους και 750Nm ροπής. Αυτό σημαίνει πως το πολυτελές τετράθυρο μπορεί να κάνει τα 0-100 χιλιόμετρα σε μόλις 4.1 δευτερόλεπτα και η τελική του ξεπερνάει τα 280χλμ/ώρα.
 

Χλιδάτη και «πράσινη» μετακίνηση

Για την Flying Spur Hybrid, το βρετανικό εργοστάσιο περηφανεύεται πως είναι η πιο αποδοτική Bentley με μία αυτονομία της τάξης των 695 χιλιομέτρων με πλήρης καύσιμα. Στον τομέα της πολυτέλειας, δεν έχει γίνει κανένα ψαλίδι από το εργοστάσιο, με την άνεση να συνεχίζει να είναι σε κορυφαία επίπεδα. Η τιμή της ξεκινάει από τα 173.000 ευρώ, ενώ πληθώρα επιλογών προσφέρει την εξατομίκευση του μοντέλου, κάνοντάς το μοναδικό. Με το συγκεκριμένο μοντέλο, η εταιρία στοχεύει σε πελάτες που θέλουν χλιδάτη μετακίνηση στο κέντρο των μεγάλων πρωτευουσών της Ευρώπης, που πλέον απαγορεύεται η χρήση αυτοκινήτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Πολυτέλεια και οικολογία σε ένα!
-Η Flying Spur Hybrid πραγματοποίησε ταξίδι 733 χιλιομέτρων με ένα ντεπόζιτο.
-Χρησιμοποίησε καύσιμο από άχυρο και φόρτιση από γεωθερμική ενέργεια!
Πως θα προχωρήσουν τα βιοκαύσιμα από τη στιγμή που οι εταιρείες ετοιμάζονται για τον πλήρη εξηλεκτρισμό τους;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
vw