3 φωτογραφίες »

Η Callum, δίνει την ευκαιρία στους μικρούς φίλους να χρωματίσουν την Aston Martin Vanquish 25 σε διαφορετικά σενάρια.

Μπογιές και Aston Martin κατά της καραντίνας

3.848 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2020)

Μικροί και μεγάλοι μένουν σπίτι, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως οι ώρες δεν πρέπει να περνούν δημιουργικά. Από σήμερα μάλιστα οι μικρότεροι έχουν τη δυνατότητα να γεμίσουν το χρόνο τους με αυτοκίνητα και μπογιές και να βραβευτούν από το διάσημο σχεδιαστή Ian Callum!!!


Πως θα γίνει αυτό που διαβάσατε παραπάνω; Η νέα εταιρεία σχεδιασμού Callum, η οποία ανήκει στον Ian Callum, δίνει την ευκαιρία στους μικρούς φίλους να χρωματίσουν την Aston Martin Vanquish 25, σε διαφορετικά σενάρια. Όπως μπορείτε να δείτε ανάμεσα στα τρία διαθέσιμα σκίτσα. Το πρώτο δείχνει έναν ελέφαντα να είναι έτοιμος να πλύνει το αυτοκίνητο, ενώ υπάρχουν και άλλα δύο που εμφανίζουν το αυτοκίνητο παρέα με το φεγγάρι, αλλά και έξω από ένα σπίτι.
 
Όμως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως η Callum δηλώνει έτοιμη να βραβεύσει τις καλύτερες ζωγραφιές. Αυτό που πρέπει να κάνουν όσοι καταπιαστούν με τη ζωγραφική κάποιου ή κάποιων από τα σχέδια αυτά, είναι να τα δημοσιεύσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χρησιμοποιώντας το hashtag #colourwithcallum. Η κριτική επιτροπή της Callum με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να δει τις ζωγραφιές προκειμένου στη συνέχεια να βραβεύσει τα καλύτερα από αυτά.  
 
Για την ιστορία να πούμε πως η Aston Martin Vanquish 25 ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε από τον Ian Callum μετά την αποχώρησή του από την JLR το περασμένο καλοκαίρι. Φυσικά ο αριθμός 25 παραπέμπει στις μονάδες που θα κατασκευαστούν, οι οποίες θα εξοπλίζονται από V12 κινητήρα με ισχύ περισσότερη των 600 ίππων.

PEUGEOT NEW EVANS
4green