H Dodge αποκάλυψε το νέας γενιάς Charger
5 Φωτογραφίες »

H Dodge αποκάλυψε το νέας γενιάς Charger

3.028 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2024)

- Πρώτες φωτογραφίες του νέου Charger
- Έχει ορθογώνιο «πρόσωπο» και μυώδες καπό
- Ηλεκτρικό και σε έκδοση Daytona

Πρώτες φωτογραφίες του νέου Charger

Τις πρώτες εικόνες του νέας γενιάς Dodge Charger αποκάλυψε η ίδια η αμερικανική εταιρεία πριν λίγες ώρες σε ποστάρισμα που έκανε στο Facebook. Οι φωτογραφίες αυτές δεν έχουν σκοπό να παρουσιάσουν πλήρως το αυτοκίνητο, άλλωστε η μία από αυτές είναι τραβηγμένη πίσω από έναν φράκτη, αλλά να λειτουργήσουν ως teaser ενόψει της επίσημης παρουσίασης του μοντέλου. Ακόμη, αξίζει να σημειωθεί πως το αυτοκίνητο που βλέπετε εδώ βρίσκεται σε έκδοση προ-παραγωγής.

Έχει ορθογώνιο «πρόσωπο» και μυώδες καπό

Η νέα γενιά Charger φαίνεται πως θα υιοθετήσει σε μεγάλο βαθμό την σχεδίαση του concept που παρουσίασε η Dodge πρόσφατα  και μέσω του οποίου ήθελε να προϊδεάσει το κοινό για το τι θα ακολουθήσει. Πιο συγκεκριμένα, βλέπουμε πως το νέο Charger θα έχει μυώδες καπό και ότι χαμηλά θα υπάρχει μια μαύρη γρίλια, όμως, το στοιχείο που κλέβει την παράσταση δεν είναι άλλο από το ορθογώνιο «πρόσωπο» του μοντέλου μέσα στο οποίο βρίσκεται το έμβλημα και τα φωτιστικά σώματα. Σε σχέση με το concept, το νέο Charger έχει επίσης κανονικούς καθρέπτες αντί για κάμερες.

Ηλεκτρικό και σε έκδοση Daytona

Στο πίσω μέρος, βλέπουμε πως το Charger έχει προφυλακτήρα πάνω στον οποίον αναγράφεται η λέξη «DAYTONA» και ταυτόχρονα λάμπουν δια της απουσίας τους οι απολήξεις της εξάτμισης. Από τα παραπάνω, βγαίνει στο συμπέρασμα πως το αυτοκίνητο στην εικόνα είναι ένα ηλεκτρικό Dodge Charger Daytona. Φήμες πάντως λένε πως το μοντέλο θα λάβει και twin-turbo κινητήρα. Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα.

ETRANSIT VS ESPRINTER
test center