Η Spider έκδοση της 812 φαίνεται πως υιοθετήσει την πτυσσόμενη «σκληρή» οροφή  της Portofino.

Η Ferrari 812 Spider;

3.196 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2019)

Ένας «άτακτος» πελάτης της Ferrari φέρεται να διέρρευσε τις πρώτες εικόνες της νέας 812 Spider. Διαβάστε τι γνωρίζουμε.

Στο φως της δημοσιότητας φαίνεται πως ήρθαν οι πρώτες εικόνες της ολοκαίνουριας Ferrari 812 Spider. Το μοντέλο αποκαλύφθηκε σε μια εκδήλωση που οργάνωσε η ιταλική φίρμα σε λιγοστούς πιστούς πελάτες της, όπως η ίδια η φίρμα είχε προαναγγείλει λίγους μήνες πριν πως θα κάνει αυτόν τον μήνα. Ο άνθρωπος που έκανε την διαρροή δεν έχει γνωστός, ωστόσο αυτό λίγη σημασία έχει.

Επίσημες πληροφορίες για το μοντέλο δεν υπάρχουν κάτι που σημαίνει πως οι φήμες σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε έχουν πραγματικά φουντώσει. Η Spider έκδοση της 812 φαίνεται πως υιοθετήσει την πτυσσόμενη «σκληρή» οροφή  της Portofino και της 488 Spider που θα επιτρέπει στο αυτοκίνητο να μην «χάσει» πολύ από την στρεπτική του ακαμψία σε σχέση με την coupe έκδοση.

Πηγή ισχύος θα είναι ο ίδιος V12 ατμοσφαιρικός κινητήρας των 6,5 λίτρων που αποδίδει 800 άλογα και 718 Nm ροπής, ωστόσο η επίδοση της Spider στο 0-100 θα είναι σίγουρα λίγο χειρότερη από την coupe (χρειάζεται 2,9 δευτερόλεπτα) λόγω του μεγαλύτερου βάρους.


Η Ferrari εκτός της 812 Spider σχεδιάζει να λανσάρει το επόμενο χρονικό διάστημα επίσης ένα νέο GT, ένα καινούριο κεντρομήχανο αλλά και το πρώτο SUV στην ιστορία της, πιθανόν κάτω από το όνομα Purosangue.
 

NEO TRAFIC
skoda