Η ισχύς πηγάζει από ένα ηλεκτρικό μοτέρ 5,3 ή 6,7 ίππων σε συνδυασμό με μια μπαταρία 60V ή 72V αντίστοιχα.

Η μέγιστη τελική ταχύτητα είναι μόνο τα 50 χλμ./ώρα.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός του περιλαμβάνει θύρες USB και AUX, διαθέτει εφαρμογή GPS και Wi-Fi.

Η ισχύς πηγάζει από ένα ηλεκτρικό μοτέρ 5,3 ή 6,7 ίππων σε συνδυασμό με μια μπαταρία 60V ή 72V αντίστοιχα.

H G-Class των φτωχών!

2.534 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2018)

Σε άλλη μια αντιγραφή των μοντέλων Mercedes, αυτό το Κ7 της Qifeng Auto δίνει την δυνατότητα στους Κινέζους να οδηγήσουν την δική τους μικρή G-Class. Μάθε για πόσα λεφτά πωλείται.

Μετά την κινέζικη GLA που σας δείξαμε, άλλο ένα μοντέλο-αντιγραφή έπεσε στην αντίληψη μας. Πρόκειται για ένα SUV κάτω από την ονομασία K7 που κατασκευάζεται από την κινέζικη Qifeng Auto και όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, είναι έντονα επηρεασμένο σχεδιαστικά από την Mercedes G-Class.

Φυσικά, αν εξαιρέσει κανείς την «boxy» εμφάνιση του και τις τετραγωνισμένες επιφάνειες δεν υπάρχουν πολλά άλλα πράγματα που να θυμίζουν το πολυτελές SUV της γνωστής γερμανικής φίρμας. ¶λλωστε, το K7 είναι ένα LSEV( ηλεκτρικό περιορισμένης ταχύτητας) αυτοκίνητο που όμως είναι δημοφιλές σε πολλές μικρές κινέζικες πόλεις. Οι διαστάσεις του είναι 3.290 χλστ. μήκος, 1.482 χλστ. πλάτος, 1.614 χλστ. ύψος και 2.143 χλστ. μεταξόνιο.
 
Η ισχύς πηγάζει από ένα ηλεκτρικό μοτέρ 5,3 ή 6,7 ίππων σε συνδυασμό με μια μπαταρία 60V ή 72V αντίστοιχα. Η μέγιστη τελική ταχύτητα είναι μόνο τα 50 χλμ./ώρα ενώ η ηλεκτρική του αυτονομία υπολογίζεται στα 170 χλμ. Τέτοιου είδους αυτοκίνητα δεν επιτρέπονται στους μεγάλους αυτοκινητόδρομους και τις μεγάλες πόλεις.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός του περιλαμβάνει θύρες USB και AUX, διαθέτει εφαρμογή GPS και Wi-Fi. Η τιμή του ξεκινά από 3.200 ευρώ.

Toyota
test center