Σε λίγες μέρες θα κάνει πρεμιέρα, σε Λος Αντζελες 19 και Τόκιο 20 Νοεμβρίου, η νέα Jaguar F-Type Coupe, ενώ η εταιρεία δημοσίευσε μια teaser εικόνα, που δείχνει το νέο μοντέλο σε κάτοψη.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Σε λίγες μέρες θα κάνει πρεμιέρα, σε Λος Αντζελες 19 και Τόκιο 20 Νοεμβρίου, η νέα Jaguar F-Type Coupe, ενώ η εταιρεία δημοσίευσε μια teaser εικόνα, που δείχνει το νέο μοντέλο σε κάτοψη.

Η Jaguar F-Type Coupe «αποκαλύπτει» τον κόσμο της

6.671 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2013)

Σε λίγες μέρες θα κάνει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο supercar των 495 ίππων της Jaguar, το οποίο από την teaser εικόνα δείχνει να είναι μια μείξη του C-X16 concept και της roadster έκδοσης.

Εν όψει του ντεμπούτου της Jaguar F-Type Coupe σε Λος Αντζελες 19 και Τόκιο 20 Νοεμβρίου, η αγγλική αυτοκινητοβιομηχανία δημοσιοποίησε μια teaser φωτογραφία, κάτοψη του κλειστού μοντέλου, που αναμφισβήτητα θα αφήσει «πολλά στόματα ανοιχτά». Αναλυτικότερα, το σπορ μοντέλο είναι εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο και ανθρακόνημα και συνδυάζει σχεδιαστικά στοιχεία, τουλάχιστον όπως μπορούμε να διακρίνουμε από την εικόνα, τόσο από την cabriolet έκδοση, όσο και από το πρωτότυπο C-X16.Ένα μάλιστα εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου είναι η πανοραμική οροφή με την οποία εφοδιάζεται και θα αποκαλύπτει… τον κατακόκκινο διάκοσμο του εσωτερικού της.Σε μηχανικό επίπεδο, η νέα F-Type Coupe θα μοιραστεί τους κινητήρες με την «ανοιχτή» έκδοσή της. Δηλαδή, αναμένεται να δούμε τον υπερτροφοδοτούμενο 3λιτρο V6, που αποδίδει 340, ή 380 ίππους και το 5,0 λτ. V8 μοτέρ, που παράγει 495 ίππους! Μάλιστα, οι φήμες θέλουν και το λανσάρισμα μιας «R» έκδοσης με έναν V8, που θα φτάνει τους 550 ίππους. Σημειωτέον ότι όλα τα μοτέρ θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων.Στο πλαίσιο αυτό, ο επικεφαλής σχεδιασμού της μάρκας, Ian Callum, τόνισε ότι, «αν υπήρξε ενθουσιασμός για το C-X16 concept, φανταστείτε τι μπορεί να γίνει με την παρουσίαση της F-Type Coupe».Τέλος, το λανσάρισμα του νέου μοντέλου αναμένεται από τη νέα χρονιά, ενώ η τιμή θα ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw