Η Lamborghini Huracan Sterrato «σκονίζεται» στο νέο teaser βίντεο
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Lamborghini Huracan Sterrato «σκονίζεται» στο νέο teaser βίντεο

1.574 Επισκέψεις στο άρθρο (22/9/2022)

Η Lamborghini Huracan Sterrato δε φοβάται να λερωθεί και αυτό αποδεικνύεται στο νέο teaser βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ιταλική φίρμα!

Εντυπωσιακό teaser

Η Lamborghini συνεχίζει να ασχολείται με την Huracan Sterrato και η ιταλική φίρμα προχώρησε στην δημοσίευση ενός νέου teaser βίντεο που μας δείχνει τις ικανότητες του πιο σκληροτράχηλου supercar. Το νέο βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω δείχνει το μοντέλο να κινείται με ταχύτητα σε έναν μη ασφαλτοστρωμένο δρόμο και σε μια γραφική ακτή. Παρά τα ενδιαφέρονται στιγμιότυπα, το νέο βίντεο δεν προσφέρει καμία πληροφορία για το πότε θα κάνει το ντεμπούτο του, αφού όπως φαίνεται η ιταλική φίρμα δεν είναι σε θέση για να προχωρήσει σε περισσότερες αποκαλύψεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος από την τυπική Huracan

Αυτό που γνωρίζουμε ήδη είναι πως σε σύγκριση με την κανονική Huracan, η Sterrato έχει μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος, αλλά και τροποποιήσεις στο αμάξωμα. Εικόνες από τα εσωτερικό δεν υπάρχουν, όμως δεν περιμένουμε να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές σε σύγκριση με το στάνταρ μοντέλο. Υπάρχει όμως η πιθανότατα η Lamborghini να χρησιμοποιήσει κάποια νέα υλικά ταπετσαρίας που να είναι ανθεκτικότερα από αυτά της τυπικής Huracan.

Πιθανότατα με τον V10 κινητήρα

Μυστήριο παραμένει και το σύστημα κίνησης, ωστόσο να θυμίσουμε πως στο πρωτότυπο που παρουσιάστηκε το 2019 η ιταλική μάρκα είχε προσφέρει στην Huracan Sterrato την «καρδιά» της Huracan Evo. Έτσι ο ατμοσφαιρικός V10 κινητήρας των 5,2 λίτρων συνέχιζε να προσφέρει την ισχύ των 640 άλογων.

Συνέχεια του άρθρου >>>
DEH PASXA
KIA