H Lamborghini Huracan είναι το πιο δημοφιλές supercar στο Instagram
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Lamborghini Huracan είναι το πιο δημοφιλές supercar στο Instagram

2.533 Επισκέψεις στο άρθρο (28/2/2022)

H Click4Reg πραγματοποίησε έρευνα για να διαπιστώσει ποια είναι τα πιο δημοφιλή supercars στο Instagram τον 21ο αιώνα.

Τα 10 πιο δημοφιλή supercars στο Instagram

Τα supercars είναι τα αυτοκίνητα ονειρεύεται κάθε petrolhead και πολλά από αυτά βρίσκονται στις αφίσες πολλών παιδικών δωματίων. Έχοντας αυτό υπόψη, η εταιρεία Click4Reg προσπάθησε να διαπιστώσει ποιο supercar του 21ου αιώνα είναι το πιο δημοφιλές στην πλατφόρμα του Instagram.

Η Click4Reg μάζεψε τα δεδομένα από τα hashtags που έχουν γίνει στην διαδικτυακή αυτή πλατφόρμα και πλέον είναι σε θέση να ανακοινώσει τα τελικά αποτελέσματα:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Lamborghini στις δύο πρώτες θέσεις

To πιο δημοφιλές supercar του Instagram αποδεικνύεται πως είναι η Lamborghini Huracan, αφού κατάφερε να μαζέψει σχεδόν 1,4 εκατ. hashtags από δημοσιεύσεις των χρηστών. Δεύτερη είναι μία ακόμη Lamborghini, η Aventador, με περίπου 1,3 εκατομμύρια δημοσιεύσεις ενώ το όνειρο των ιαπωνόφιλων, το Nissan GT-R R35 είναι τρίτο με 474.129 hashtags, έχοντας αρκετή απόσταση από τα δύο μοντέλα της ιταλικής φίρμας.

Tα μοντέλα που βρίσκονται μέσα στην 10άδα

Στην τέταρτη και πέμπτη θέση βρίσκουμε δύο μοντέλα της McLaren, την P1 και την 720S με 463.288 και 452.058 δημοσιεύσεις αντίστοιχα, ενώ ακολουθεί η Ferrari Enzo με 451.334 «χτυπήματα». Το halo car της Audi, το R8 V10 βρίσκεται έβδομο, η Bugatti Veyron είναι όγδοη ενώ την δεκάδα κλείνουν η Porsche 918 και η Porsche 911 Turbo S.

Συνέχεια του άρθρου >>>
MIKRA VANS LEASING
test center