Η μοναδικότητα του μοντέλου ενέπνευσε τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Νikita Aksyonov της Behance να δώσει στην δημοσιότητα την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η roadster έκδοση της Sian.

H Lamborghini Sian γίνεται roadster

2.974 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2019)

Η πρόταση για μια Sian roadster προκαλεί ενθουσιασμό αλλά τα προβλήματα που θα έπρεπε να ξεπεραστούν είναι μεγάλα.


H Lambroghini Sian ήταν σίγουρο πως θα ταράξει τα νερά στης αυτοκίνησης χάρη στον γνωστό V12 ατμοσφαιρικό κινητήρα των 6,5 λίτρων που σε συνδυασμό αυτή την φορά με ένα ήπια υβριδικό σύστημα 48 Volt αυξάνει την δύναμη του κινητήριου συνόλου έως τα 819 άλογα.

Η μοναδικότητα του μοντέλου ενέπνευσε τον ανεξάρτητο σχεδιαστή Νikita Aksyonov της Behance να δώσει στην δημοσιότητα την δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει η roadster έκδοση της Sian, υποστηρίζοντας πως εδώ το μοντέλο γίνεται ακόμα πιο ακραίο σχεδιαστικά. Υπάρχει όμως σοβαρή πιθανότητα να δούμε μια Sian roadster;

Η Lamborghini έχει ανακοινώσει πως θα κατασκευαστούν μόνο 63 τέτοια αυτοκίνητα, πράγμα που εκτίναξε την τιμή της πάνω από τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Με την ζήτηση να είναι μεγάλη, θεωρείται σίγουρο πως η αγορά θα μπορούσε να απορροφήσει κάποια επιπλέον roadster, αν και πρέπει πρώτα να ξεπεραστεί ένα σημαντικό πρόβλημα. 

Βλέπετε, όταν βγάλεις την οροφή ενός αυτοκινήτου μειώνεται και η στρεπτική ακαμψία του. Αυτό μπορεί να μην έχει σοβαρές συνέπειες σε οχήματα με 100, 200 ή 300 άλογα αλλά σε μια Lamborghini με 819 ίππους και θηριώδη ροπή, ακόμα και η μικρότερη αλλαγή στην αρχιτεκτονική της θα είχε σοβαρές συνέπειες.

Εσείς τι λέτε; Θα θέλατε να δείτε μια Sian roadster;
 

AUTOFIT PASXA
vw