Η Lotus διάλυσε αλλά έσωσε τους επιβάτες
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Lotus διάλυσε αλλά έσωσε τους επιβάτες

2.453 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2022)

Άθικτοι βγήκαν μέσα από μία Lotus Exige δύο επιβάτες, σε ένα σοκαριστικό τροχαίο όταν το σπορ αυτοκίνητο προσέκρουσε με το πλάι σε μία κολόνα!

Διάλυσε η Lotus, άθικτοι οι επιβάτες

Ένα ατύχημα που σημειώθηκε στο Χονγκ Κονγκ με πρωταγωνίστρια μία Lotus Exige έρχεται να κόψει την ανάσα αλλά και να καταδείξει πόσο μακριά έχει φτάσει ο σύγχρονος εξοπλισμός ασφαλείας στα αυτοκίνητα, αφού οι δύο επιβάτες έφυγαν από το σημείο με απλά κάποιους πόνους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Πήρε ύψος και καρφώθηκε σε κολόνα

Σύμφωνα με την «The Sun Daily» στη Lotus επέβαιναν δύο άνδρες ηλικίας 28 και 42 ετών. Αν και δεν αναφέρεται η αιτία του ατυχήματος όπως φαίνεται στο βίντεο ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της Lotus στην ευθεία και το αυτοκίνητο αφού προσέκρουσε στο πλαϊνό προστατευτικό, πήρε ύψος και καρφώθηκε με το πλάι σε μία κολόνα. Παρά την σφοδρότητα της σύγκρουσης είναι εκπληκτική η συμπεριφορά της Lotus η οποία μπορεί να διάλυσε αλλά η καμπίνα έμεινε άθικτη και οι δύο επιβάτες έφυγαν από το σημείο... όρθιοι.

Ελαφρά τραύματα για τους επιβάτες

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα τόσο ο 28χρονος όσο και ο 42χρονος απλά παραπονέθηκαν για κάποιους πόνους στον αυχένα και στο στήθος, ενώ προφανώς είχαν χρησιμοποιήσει κανονικά τις ζώνες ασφαλείας μένοντας κουμπωμένοι στα καθίσματα τους, μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι άνθρωποι των πρώτων βοηθειών!

Δείτε το σχετικό βίντεο


 

Ξεγέλασαν το θάνατο!
-Κόβει την ανάσα τροχαίο με Lotus που πήρε ύψος και καρφώθηκε με το πλάι σε κολόνα.
-Άθικτοι οι επιβάτες που έφυγαν από το σημείο με κάποιους πόνους.
-Καταγράφηκε σε βίντεο όλο το περιστατικό!
Η ασφάλεια της Lotus ή ο παράγοντας τύχη έσωσε τις ζωές των δύο επιβατών;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
4green