Εικόνες teaser οι οποίες παρουσιάζουν την επερχόμενη McLaren Grand Tourer έδωσε στη δημοσιότητα η φίρμα.

H εταιρεία υπόσχεται να ξεκινήσει να αφαιρεί σιγά σιγά το καμουφλάζ από τις 30 Απριλίου.

Επί του παρόντος, η McLaren επιβεβαιώνει μόνο ότι η grand tourer παίρνει ισχύ από ένα twin-turbo V8 κινητήρα.

Μπροστά, ο σχεδιασμός είναι αρκετά απλός με χαμηλή μύτη και λιγότερο εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα απ ότι έχει το πίσω μέρος.

Η McLaren Grand Tourer έτοιμη για παραγωγή

1.790 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2019)

Εικόνες teaser οι οποίες παρουσιάζουν την επερχόμενη McLaren Grand Tourer έδωσε στη δημοσιότητα η φίρμα, ωστόσο το μοντέλο προς ώρας φορά «ολόσωμο» καμουφλάζ.

Λέμε προς ώρας καθώς η εταιρεία υπόσχεται να ξεκινήσει να αφαιρεί σιγά σιγά το καμουφλάζ από τις 30 Απριλίου, κάτι που σημαίνει πως στο τέλος του μήνα θα ξεκινήσουμε να βλέπουμε τις πρώτες λεπτομέρειες στο αμάξωμα της πιο άνετης McLaren.
 
Το πραγματικό όνομα του μοντέλου εξακολουθεί να μην είναι σαφές και η μάρκα απλά αναφέρεται σε αυτό ως η «McLaren Grand Tourer». Σύμφωνα με την εταιρεία, το πρωτότυπο που βλέπουμε στις εικόνες δείχνει το τελικό σχήμα του οχήματος που «φορά» όλα τα εργοστασιακά μέρη, με τα οποία θα μπει στη γραμμή παραγωγής.
 
Οι νέες φωτογραφίες αποκαλύπτουν ένα πιο καμπυλωτό πίσω μέρος. Υπάρχουν αεραγωγοί στην κορυφή των φτερών, ενώ τα λεπτά LED φωτιστικά σώματα κυριαρχούν. Μπροστά, ο σχεδιασμός είναι αρκετά απλός με χαμηλή μύτη και λιγότερο εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα απ ότι έχει το πίσω μέρος.
 
Επί του παρόντος, η McLaren επιβεβαιώνει μόνο ότι η grand tourer παίρνει ισχύ από ένα twin-turbo V8 κινητήρα.
 
Τέλος όπως σημειώνει σε ενημέρωσή της η McLaren, το επόμενο βήμα στην περεταίρω εξέλιξη του μοντέλου είναι ένα ταξίδι 1,609 χιλιομέτρων, από το κέντρο εξέλιξης της McLaren κοντά στη Βαρκελώνη μέχρι την έδρα της αυτοκινητοβιομηχανίας στο Woking της Αγγλίας. Σε αυτό το ταξίδι θα ελεγχτεί το επίπεδο άνεσης του οχήματος, καθώς οι δύο δοκιμαστές θα έχουν μαζί τους και όλες τους τις αποσκευές.    

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda