H Mercedes-AMG GLE Edition 55 γιορτάζει τα 55 χρόνια της AMG
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Mercedes-AMG GLE Edition 55 γιορτάζει τα 55 χρόνια της AMG

3.228 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2022)

Η νέα έκδοση Edition 55 για τις GLE 53, GLE 63 και GLE 63 S είναι ένας ακόμα τρόπος της Mercedes-AMG με τον οποίο η γερμανική μάρκα γιορτάζει τα 55 χρόνια από την γέννηση του τμήματος AMG.

Ειδική έκδοση των 55 χρόνων της AMG

Με εμφατικό τρόπο συνεχίζει τους εορτασμούς για τα 55 χρόνια του τμήματος AMG η Mercedes, καθώς η γερμανική premium μάρκα παρουσίασε επίσημα τις νέες GLE 53, GLE 63 και GLE 63 S Edition 55!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Εξωτερικό σε μαύρο ή λευκό

Όντας διαθέσιμες και σε κουπέ αμάξωμα, στην ειδική έκδοση Edition 55 αμφότερα τα μοντέλα έχουν εξωτερική βαφή Obsidian Black Metallic (μαύρη) ή Manufaktur Diamond White Metallic (λευκή) και τροχούς 22 ιντσών σε γκρι ματ φινίρισμα. Συνδυάζονται με γραφικά AMG, λογότυπα «Edition 55» και ασημί καπάκι πλήρωσης καυσίμου από χρώμιο με γράμματα AMG. Οι αλλαγές δεν σταματούν εκεί καθώς τα SUV είναι εξοπλισμένα με το AMG Night Package, το οποίο προσθέτει γυαλιστερό μαύρο πλαίσιο στα παράθυρα και αντίστοιχης απόχρωσης καπάκια στους πλαϊνούς καθρέπτες.

Ξεχωριστές πινελιές στο εσωτερικό

Οι ξεχωριστές πινελιές συνεχίζονται στο εσωτερικό καθώς οι οδηγοί θα βρουν κόκκινες και μαύρες δερμάτινες επενδύσεις Nappa, επένδυση από ανθρακονήματα και φυσικά το λογότυπο AMG στην κεντρική κονσόλα και στη βάση του τιμονιού συνοδευόμενο από τον αριθμό 55. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, τα μοντέλα διαθέτουν μαύρα πατάκια AMG με κόκκινες ραφές αντίθεσης και γράμματα «Edition 55».

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center