Η Mercedes-AMG GT 63 S της Posaidon

2.881 Επισκέψεις στο άρθρο (16/9/2019)

Με τέτοια ισχύ, η ήδη απίστευτα γρήγορη Mercedes-AMG GT 63 S γίνεται πραγματικός πύραυλος!

Η Mercedes-AMG GT 63 S είναι ένα από τα ισχυρότερα μοντέλα της κατηγορίας της, ωστόσο ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος Posaidon ήταν πεπεισμένος ότι θα μπορούσε να δώσει το κάτι παραπάνω.

Στην εργοστασιακή της μορφή, ο V8 biturbo κινητήρας χωρητικότητας 4,0 λτ. είναι ρυθμισμένος να αποδίδει 639 άλογα, ώστε το αυτοκίνητο να χρειάζεται μόνο 3,2 δλ. για να δει τα πρώτα 100 χλμ./ώρα με τελική ταχύτητα τα 315 χλμ./ώρα. Τώρα, με το RS 830 πακέτο, η Posaidon έφτασε την ισχύ της GT 63 S στα 830 άλογα, ενώ με το RS 830+, η η ιπποδύναμη μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 880 άλογα.

Ο τρόπος που το κατάφερε αυτό ήταν μέσω ενός νέου προγράμματος στον εγκέφαλο και ενός δεύτερου στο κιβώτιο και την τοποθέτηση νέων turbo και ενός μεγαλύτερου intercooler. Ουσιαστικά, είναι ό,τι κοντινότερο μπορεί να αποκτήσει κάποιος αν δεν μπορεί να προμηθευτεί κάποια Mercedes-AMG Black Series.

Όσον αφορά στον εσωτερικό διάκοσμο, η καμπίνα της Mercedes-AMG συνεχίζει να κατακλύζεται από ανθρακονημάτινες και δερμάτινες ενθέσεις, ωστόσο τις εντυπώσεις κλέβει το πάνελ με τις δύο οθόνες που δεσπόζει ψηλά στο ταμπλό. Η μία οθόνη παίζει το ρόλο του πίνακα οργάνων, όντας πίσω από το επενδεδυμένο με alcantara και ανθρακονήματα τριάκτινο τιμόνι, ενώ η δεύτερη διαχειρίζεται όλες τις λειτουργίες του συστήματος infotainment.

Για το πλήρες πακέτο στα 880 άλογα, η Posaidon ζητά 24.000 ευρώ

ELASTIKA 2024
OPEL