Συνεχίζει τις δοκιμές η νέα Mercedes GLB.

Η Mercedes GLB «λιώνει» λάστιχα στο Ring

1.899 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2019)

H Mercedes πριν από λίγο διάστημα παρουσίασε το πρωτότυπο της GLB , η οποία ωστόσο συνεχίζει να πραγματοποιεί τις δοκιμές εξέλιξης.

Tο βίντεο διάρκειας 16 λεπτών που μπορείτε να δείτε, δείχνει τη νέα Mercedes GLB να πραγματοποιεί δοκιμαστικούς γύρους εντός της πίστας του Nürburgring, που όπως φαίνεται και όπως ακούγεται από το «ουρλιαχτό» των ελαστικών είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί.
 
Αν και η Mercedes παρουσίασε το πρωτότυπο της GLB στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Σαγκάης στα μέσα του Απρίλη, δεν προχώρησε σε κάποια επιβεβαίωση από τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουν υπάρξει για το  μοντέλο παραγωγής. Παρόλα αυτά οι αλλαγές δεν αναμένεται να είναι μεγάλες και ουσιαστικά η έλευση της GLB αναμένεται να μεταφέρει σε ένα μοντέλο παραγωγής πολλά από τα στοιχεία του πρωτότυπου.
 
Η γερμανική μάρκα -σε ότι αφορά το πρωτότυπο- είχε ανακοινώσει διαστάσεις 4.634 χιλιοστά μήκος, 1.890 χλστ. πλάτος, 1.900 χλστ. ύψος και μεταξόνιο 2.829 χιλιοστών, αναφέροντας πως το μοντέλο μπορεί να μεταφέρει έως και 7 επιβάτες.
 
Ο εσωτερικός διάκοσμος είχε την σχεδίαση που έχουμε δει και στα άλλα καινούρια μοντέλα της μάρκας, χαρακτηριστικό σημείο της οποίας είναι οι δύο μεγάλες οθόνες, μια για τον πίνακα οργάνων και μια για το υπερσύγχρονο MBUX σύστημα infotainment της Μercedes.

Τέλος ισχύ στο concept δίνει ο γνώριμος Μ260 4κύλινδρος τούρμπο κινητήρας των 2,0 λίτρων με απόδοση 224 άλογα και 350 Nm ροπής σε συνεργασία με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 8 σχέσεων που στέλνει την κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Βεβαίως το μοντέλο παραγωγής θα διαθέτει μεγαλύτερη γκάμα κινητήρων, με τις ηλεκτροκίνητες εκδόσεις αλλά και αυτές της AMG να θεωρούνται βέβαιες.
 

Mercedes
skoda