Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Mitsubishi ετοιμάζει Outlander Ralliart με 300 ίππους
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Mitsubishi ετοιμάζει Outlander Ralliart με 300 ίππους

3.940 Επισκέψεις στο άρθρο (22/2/2023)

Στην κατασκευή του Mitsubishi Outlander Ralliart εργάζεται το τμήμα επιδόσεων της ιαπωνικής μάρκας, το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του με 300 άλογα, αγριεμένη εμφάνιση και αναβαθμισμένη ανάρτηση.

autotriti team

Λανσάρισμα το 2024

Το τμήμα επιδόσεων της Mitsubishi, Ralliart έχει πλέον επιστρέψει και όπως φαίνεται αναμένεται να επιστρέψει και ο ακόμα μεγαλύτερος ενθουσιασμός για τα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκα, που θα τύχουν της φροντίδας του. Μάλιστα σύμφωνα με τα Μέσα ενημέρωσης της Ιαπωνίας, ένα από αυτά τα αυτοκίνητα θα είναι το Outlander, το οποίο ετοιμάζεται να έρθει σε έκδοση Ralliart το 2024.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με 300 ίππους και επιθετικό σχεδιασμό

Όπως αναφέρουν τα ασιατικά ΜΜΕ, θα πρόκειται για ένα αυτοκίνητο αναπτυγμένο από το τμήμα Ralliart και όχι για ένα μοντέλο που θα αρκεστεί στα επιπλέον εξαρτήματα ή θα αποκτήσει μόνο αισθητικές αλλαγές. Εκτός από την επιθετική εμφάνιση, το «καυτό» Outlander λέγεται ότι θα έχει πιο σκληρή ρύθμιση ανάρτησης και άλλες μηχανικές αλλαγές. Ωστόσο, η πιο σημαντική τροποποίηση θα γίνει κάτω από το καπό και θα αφορά το plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης του μοντέλου, η ισχύς του οποίου θα αυξηθεί στους 300 περίπου ίππους. Θυμίζουμε πως το τυπικό Outlander PHEV εξοπλίζεται με έναν κινητήρα βενζίνης 2,4 λίτρων και δύο ηλεκτρικά μοτέρ για ισχύ 248 ίππων.

Μας έχει προϊδεάσει με το Vision Ralliart

Αναφορικά με την εξωτερική εμφάνιση, η Mitsubishi μας έχει ήδη δώσει μια «γεύση» για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει χάρη στο Vision Ralliart που αποκάλυψε στο περσινό Tokyo Auto Salon. Το μοντέλο είχε ένα πιο «επιθετικό» κιτ αμαξώματος με φαρδύτερα φτερά, νέα μάσκα με κυψελοειδή μοτίβο, νέες εισαγωγές αέρα χαμηλότερα, μεγάλο διαχύτη και φως α λα Formula 1 στο πίσω μέρος. Πατούσε σε τροχούς 22 ιντσών συνδυαστικά με εξαπίστονες δαγκάνες.

Θα πρόκειται για το κορυφαίο Outlander

Πλέον μένει να φανεί εάν τα δημοσιεύματα από τα ιαπωνικά Μέσα θα επιβεβαιωθούν και το νέο Mitsubishi Outlander Ralliart έρθει για να καθίσει στην κορυφή της γκάμας του ιαπωνικού SUV.

Έρχεται «τουμπανιασμένο» Outlander!

- Λανσάρισμα το 2024.
- Με 300 ίππους και επιθετικό σχεδιασμό.
- Μας έχει προϊδεάσει με το Vision Ralliart.
Θα γούσταρες ένα Outlander επιδόσεων ή το θεωρείς υπερβολή για ένα SUV;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »