Μέχρι στιγμής στο εν λόγω εργοστάσιο η Opel κατασκευάζει το Insignia.

H Opel θα «φιλοξενήσει» μοντέλο της PSA

2.804 Επισκέψεις στο άρθρο (2/6/2020)

Ένα νέο μοντέλο του PSA Groupe θα εισαχθεί στη γραμμή παραγωγής του εργοστασίου της Opel στην πόλη Ruesselsheim στη Γερμανία.


Όπως έγινε γνωστό η γερμανική Opel σχεδιάζει να ξεκινήσει την κατασκευή ενός ολοκαίνουργιου αυτοκινήτου για τη γαλλική μητρική εταιρεία PSA στο βασικό της εργοστάσιό που εδρεύει στην πόλη Ruesselsheim. Σύμφωνα με αποκάλυψη της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt αυτό θα συμβεί από τα μέσα του 2021 και έπειτα, όταν το γαλλικό μοντέλο θα είναι διαθέσιμο για την ευρωπαϊκή αγορά.
 
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας δεν σταματά εκεί, υπογραμμίζοντας πως το αυτοκίνητο θα βασίζεται στην πλατφόρμα EMP2 του Ομίλου PSA και σημείωσε πως οι επίσημες ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, όπου πιθανότατα θα γίνει γνωστό και το μοντέλο.
 
Μέχρι στιγμής στο εν λόγω εργοστάσιο η Opel κατασκευάζει το Insignia, ενώ είναι προγραμματισμένο να αναλάβει και την κατασκευή της επόμενης γενιάς του Astra.
 
Κλείνοντας, η εφημερίδα επικοινώνησε με εκπρόσωπο της Opel, του οποίου τα στοιχεία δεν αναφέρει ο οποίος σε γραπτή απάντηση προς το Μέσο ανέφερε: «Σύντομα θα δώσουμε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις επενδύσεις στο εργοστάσιο στην πόλη Ruesselsheim μαζί με μια νέα κατανομή οχημάτων. Πρόκειται για ένα νέο πλάνο που εστιάζει στην παραγωγή οχημάτων που απαιτούν μεγάλο όγκο μονάδων».  

Mercedes
moto