Η Porsche Panamera έγινε «πλατινένια»
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Porsche Panamera έγινε «πλατινένια»

3.200 Επισκέψεις στο άρθρο (9/11/2021)

Η Panamera λαμβάνει τώρα μια νέα έκδοση Platinum, στην προσπάθεια της Porsche να αυξήσει το ενδιαφέρον των φίλων της μάρκας για το μοντέλο.

H Τaycan είναι το μοντέλο που αντλεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τους φίλους της Porsche, καταφέρνοντας να πουλήσει τον Οκτώβριο περισσότερο από ότι η Macan και η Cayenne μαζί! Yπάρχει όμως και ένα άλλο μοντέλο της φίρμας που τα περασμένα χρόνια ήταν αρκετά δημοφιλές, η Panamera. To πολυτελές σεντάν δεν έχει αντίστοιχη πορεία το 2021, ωστόσο η Porsche θεωρεί πως μπορεί να δώσει ώθηση στις πωλήσεις της με το λανσάρισμα μιας νέας έκδοσης Platinum.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με νέες ζάντες και πιο πλούσιο εξοπλισμό

H έκδοση αυτή περιλαμβάνει τις 21 ιντσών Exclusive Design Sport ζάντες σε Satin Platinum χρώμα, Matrix LED φώτα, σύστημα που κλείνει τις πόρτες αυτόματα, μαύρες απολήξεις εξάτμισης, φιμέ τζάμια, εμβλήματα Platinium Εdition μέσα στην καμπίνα, φινίρισμα από αλουμίνιο, που θερμαίνονται και ψύχονται, αναλογικό ρολόι, Βοse σύστημα ήχου και πολλά ακόμη καλούδια.

Στις 17 Νοεμβρίου το ντεμπούτο 

Η Platinum έκδοση προσφέρεται για την απλή Panamera, την Panamera 4 και την Panamera 4 E-Hybrid με τις τιμές να ξεκινούν από 103.250, 107.350 και 116.550 δολάρια αντίστοιχα. Τo ντεμπούτο του αυτοκινήτου θα γίνει στην Έκθεση του Λος Αντζελες στις 17 Νοεμβρίου και οι πρώτες παραδόσεις θα αρχίσουν τον Ιανουάριο του 2022.

Νέα Platinum έκδοση για το πολυτελές σεντάν
- Με νέες ζάντες και πιο πλούσιο εξοπλισμό
- Ντεμπούτο στις 17 Νοεμβρίου
- Το 2022 αρχίσουν οι παραδόσεις
Πoιο είναι το πιο εντυπωσιακό μοντέλο της Porsche πλέον; H Panamera, η Cayenne ή η ηλεκτρική Taycan;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto