H Aston Martin και ο James Bond έχουν μακρά ιστορία και όπως φαίνεται κάτι τέτοιο θα συνεχιστεί καθώς στη νέα ταινία του ο πράκτορας θα οδηγεί την ηλεκτρική Rapide E.

Η Rapide E το νέο αμάξι του James Bond

2.069 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2019)

H Aston Martin και ο James Bond έχουν μακρά ιστορία και όπως φαίνεται κάτι τέτοιο θα συνεχιστεί καθώς στη νέα ταινία του ο πράκτορας θα οδηγεί την ηλεκτρική Rapide E.

Λίγα είναι γνωστά για την 25η ταινία του Bond, γνωστή και ως «Shatterhand», ωστόσο ένα από τα στοιχεία είναι η συνηθισμένη παρουσία της Aston Martin. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει επίσημα γνωστό το μοντέλο που θα οδηγεί ο πράκτορας, αλλά βρετανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα πρόκειται για ένα ειδικό αυτοκίνητο.
 
Δεν μιλάμε για ένα και μοναδικό μοντέλο, όπως η DB10 που δημιουργήθηκε για το «Spectre». Αντίθετα τα μέσα υποστηρίζουν ότι θα πρόκειται για ένα πιο κοινό, αλλά και πάλι σπάνιο αυτοκίνητο, αναφέροντας πως θα είναι η αμιγώς ηλεκτρική Rapide E που θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων και θα παραδοθεί στους πελάτες το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.
 
Βεβαίως για τις ανάγκες των γυρισμάτων το ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα εξοπλιστεί με μια σειρά από gadget υψηλής τεχνολογίας, ενώ θα είναι το επίκεντρο των σκηνών δράσης της ταινίας.
 
Να θυμίσουμε πως η Rapide E θα γίνει το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της Aston Martin και θα έχει ως πηγή ισχύος ένα πακέτο μπαταριών 65 kWh. Αυτό θα τροφοδοτεί δύο ηλεκτρικούς κινητήρες που θα παράγουν 610 ίππους και 950 Nm ροπής στο σύνολό τους. Η μάρκα υποστηρίζει πως θα κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε λιγότερο από τέσσερα δευτερόλεπτά, μέχρι να φτάσει τα 250 χλμ./ώρα που θα είναι η τελική ταχύτητα.
 
Η παραγωγή θα περιοριστεί σε 155 μονάδες και η Aston Martin αναμένει ότι η Rapide E θα μπορεί να ταξιδέψει για περισσότερα από 322 χιλιόμετρα χωρίς να χρειαστεί φόρτιση.

Mercedes
moto