5 φωτογραφίες »

Η SEAT βοηθάει στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού

1.631 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2021)

Η SEAT υποστηρίζει το πρόγραμμα εμβολιασμών κατά του COVID-19 στην πόλη της Βαρκελώνης προσφέροντας αυτοκινούμενα τροχόσπιτα.

Οι εμβολιασμοί για τον κορωνοϊό βρίσκονται στο προσκήνιο των χωρών της Ευρώπης και η SEAT θέλοντας να βοηθήσει την πόλη της Βαρκελώνης σε αυτή την κατεύθυνση αποφάσισε να παραχωρήσει προσαρμοσμένα «αυτοκινούμενα τροχόσπιτα», που παρατηρούνται πιο συχνά σε πίστες αγώνων σε όλη την Ευρώπη.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Μέσω αυτής της κίνησης η ισπανική φίρμα στοχεύει στην επιτάχυνση του εμβολιασμού για τους κατοίκους άνω των 40 ετών, ενώ βοηθά το εμβόλιο να φτάσει σε ανθρώπους οι οποίοι δεν μπορούν να μετακινηθούν με ευκολία για να έχουν πρόσβαση στην απαραίτητη υγειονομική περίθαλψη.
 
Τα εμβολιαστικά οχήματα της SEAT θα λειτουργούν επτά ημέρες την εβδομάδα, ως κινητές κλινικές. Μάλιστα το πρώτο τέτοιο βρίσκεται στην περιοχή Born της Βαρκελώνης και έχει τη δυνατότητα να εμβολιάζει έως και 1.400 ανθρώπους ημερησίως. Το εν λόγω όχημα θα συνοδεύεται από ακόμα δύο που φυσικά θα καλύψουν άλλες περιοχές.
 
Εκτός από τα εμβολιαστικά οχήματα, τα οποία θα αλλάζουν θέση όπως απαιτείται, η SEAT θα παρέχει επίσης το προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης, το οποίο έχει εκτεταμένη εμπειρία στη χορήγηση του εμβολίου COVID-19. Μέχρι σήμερα, η ομάδα έχει χορηγήσει περισσότερες από 8.000 δόσεις εμβολίου σε κατοίκους των Βαλεαρίδων Νήσων, της Μαγιόρκα, της Μινόρκα και της Ίμπιζα, καθώς και σε 20.000 σε εργαζόμενους στη SEAT.

 Τέλος η μάρκα υποστηρίζει πως προς το παρόν, το 91% των υπαλλήλων της SEAT είχαν κάνει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου και πριν από τον Αύγουστο, όλοι τους θα λάβουν τη δεύτερη δόση.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

DEH PASXA
skoda