Το αυτοκίνητο της Sony εκτός από μηδενικούς ρύπους διαθέτει ένα εξαιρετικά προηγμένο αυτόνομο σύστημα οδήγησης.

H εταιρεία δεν ήταν μόνη της στην κατασκευή του οχήματος, καθώς οι Nvidia, Continental, Bosch, ZF και Qualcomm, έβαλαν το χεράκι τους.

Tο Vision-S διαθέτει ζεύγος ηλεκτρικών κινητήρων συνολικής ισχύος 272 ίππων.

Η Sony παρουσίασε το αμάξι της (+vid)

11.601 Επισκέψεις στο άρθρο (7/1/2020)

Η γνωστή μάρκα Sony δεν είναι συνυφασμένη με την κατασκευή αυτοκινήτων, όμως ο τεχνολογικός «γίγαντας» το έκανε και αυτό. Δείτε το μοντέλο που ονομάζεται Vision-S και πρόκειται για ένα κομψό ηλεκτρικό αυτοκίνητο.


Το αυτοκίνητο της Sony εκτός από μηδενικούς ρύπους διαθέτει ένα  εξαιρετικά προηγμένο αυτόνομο σύστημα οδήγησης και δημιουργήθηκε κυρίως για να παρουσιάσει τι μπορεί να φέρει η εταιρεία στον τομέα των τεχνολογιών αυτοκινήτου. Να σημειώσουμε πως η εταιρεία δεν ήταν μόνη της στην κατασκευή του οχήματος, καθώς οι Nvidia, Continental,  Bosch, ZF και Qualcomm, έβαλαν το χεράκι τους.
 
Το σεντάν είναι εξοπλισμένο με όχι λιγότερους από 33 αισθητήρες για την ανίχνευση ανθρώπων και αντικειμένων όχι μόνο έξω από το αυτοκίνητο, αλλά και μέσα στη σύγχρονη καμπίνα τεσσάρων θέσεων με ξεχωριστά πίσω καθίσματα και γιγαντιαία γυάλινη οροφή.  
 
Η Sony δεν έκανε γνωστές πολλές λεπτομέρειες για τις τεχνικές προδιαγραφές, αλλά ανέφερε ότι το Vision-S διαθέτει ζεύγος ηλεκτρικών κινητήρων συνολικής ισχύος 272 ίππων που του επιτρέπουν να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 4,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα φτάνει τα 240 χλμ./ώρα.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως μεταξύ των στοιχείων που το χαρακτηρίζουν, το Sony Vision-S είναι εξοπλισμένο και με ένα προηγμένο σύστημα ήχου που ονομάζεται 360 Reality Audio με κάποια από τα ηχεία του να είναι ενσωματωμένα στα καθίσματα.
 
Δείτε το βίντεο
 

Mercedes
moto