Η Tesla άφησε δεύτερη τη VW σε πωλήσεις ηλεκτρικών στη Γερμανία!

Η Tesla άφησε δεύτερη τη VW σε πωλήσεις ηλεκτρικών στη Γερμανία!

1.387 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2022)

«Διπλό» στην έδρα της Volkswagen έκανε η Tesla, καθώς η αμερικανική μάρκα την ξεπέρασε σε πωλήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων στη Γερμανία!

Αλλαγή σκηνικού στα ηλεκτρικά στη Γερμανία

Η Tesla βρέθηκε στην πρώτη θέση των ταξινομήσεων των πλήρως ηλεκτρικών οχημάτων στη Γερμανία τους πρώτους εννέα μήνες του τρέχοντος έτους με σχεδόν 38.458 μοντέλα. Με αυτή την επίδοση η αμερικανική μάρκα ξεπέρασε τα ηλεκτρικά της VW κατά περίπου 6.000 οχήματα!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Εκτινάχθηκαν τα ηλεκτρικά της Tesla στη Γερμανία

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα από της γερμανικές αρχές, οι ταξινομήσεις των μοντέλων της Tesla εκτινάχθηκαν σχεδόν στο +50 τοις εκατό από την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου πέρυσι, ενώ της VW μειώθηκαν 40 τοις εκατό σε λίγο πάνω από 32.326 αυτοκίνητα. Από τις μάρκες του Ομίλου VW, μόνο οι Audi και SEAT σημείωσαν αύξηση στον αριθμό των ηλεκτρικών αυτοκινήτων που ταξινομήθηκαν στη Γερμανία.

Αυξήθηκαν συνολικά τα ηλεκτρικά της VW παρά τη συνολική πτώση

Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Όμιλος VW είδε τις συνολικές παραδόσεις των ηλεκτρικών του οχημάτων να αυξάνονται κατά 25% το διάστημα Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε η αυτοκινητοβιομηχανία την περασμένη εβδομάδα. Σε όλους τους τύπους οχημάτων, δηλαδή με κινητήρα εσωτερικής καύσης, υβριδικά και πλήρως ηλεκτρικά, οι παραδόσεις οχημάτων του Ομίλου VW παγκοσμίως μειώθηκαν κατά 13% φέτος.

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
moto