Η Tesla παρέδωσε Model X με διαφορετικά ελαστικά!
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Tesla παρέδωσε Model X με διαφορετικά ελαστικά!

4.469 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2022)

Μαντάρα τα έκαναν οι άνθρωποι της Tesla αφού παρέδωσαν Model X με διαφορετικά ελαστικά μπροστά και πίσω!

Υπάρχει ποιοτικός έλεγχος στην Tesla;

Σε μία ακόμα γκάφα υπέπεσε η Tesla, η οποία όπως φαίνεται δεν δίνει καμία βάση στον ποιοτικό έλεγχο των αυτοκινήτων της. Αν και δεν πάει πολύς καιρός από όταν γράφαμε την είδηση πως η αμερικανική μάρκα παρέδωσε ένα Model 3 χωρίς τακάκια, ήρθε στη δημοσιότητα ένα ακόμα περιστατικό που όχι μόνο δεν τιμά αλλά λειτουργεί δυσφημιστικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Άλλα λάστιχα μπροστά, άλλα πίσω!

Το νέο περιστατικό έγινε γνωστό από τον Ethan Joseph ο οποίος έχει στην κατοχή του αρκετά αυτοκίνητα της Tesla. Το τελευταίο από αυτό το αγόρασε καινούργιο και πρόκειται για ένα Model X. Κατά την παράδοση του αυτοκινήτου λοιπόν, ο Joseph εξεπλάγη όταν είδε το SUV να έχει διαφορετικό σετ ελαστικών! Θερινά ελαστικά Michelin Latitude Sport 3 στον μπροστινό άξονα και All Season Continental Crosscontact LX Sport στο πίσω μέρος.

Επικίνδυνη η διαφορετική πρόσφυση των ελαστικών

Αν και πολλοί μπορούν να πουν πως από τη στιγμή που τα ελαστικά κατά άξονα είναι τα ίδια δεν υπάρχει πρόβλημα. Εντούτοις κάτι τέτοιο δεν ισχύει στην πραγματικότητα, αφού τα θερινά ελαστικά έχουν διαφορετικό επίπεδο πρόσφυσης από τα All Season, ενώ από τη στιγμή που μιλάμε για ένα τετρακίνητο αυτοκίνητο, όπως το Model X, η διαφορετικότητα αυτή των ελαστικών ενδέχεται να το οδηγήσει σε ξαφνικό σπινάρισμα βάζοντας σε κίνδυνο τους επιβάτες.

Συνέχεια του άρθρου >>>
EUROINS PASXA
Audi