H ιταλική φίρμα κατασκεύασε την συγκεκριμένη μαύρη Ferrari Τestarossa με αποκλειστικό σκοπό να συμμετάσχει σε ένα διαφημιστικό που έκανε ο Jackson για λογαριασμό της Pepsi.

Μάλιστα, είναι η μόνη που έχει κατασκευαστεί σε εκδοχή convertible.

Η τιμή της λόγω της βαριάς της ιστορίας είναι ιδιαίτερα τσουχτερή καθώς ξεπερνά τις 800.000 ευρώ!

Στο οδόμετρο της, η μοναδική αυτή Testarossa έχει 27.400 χλμ.

Η Τestarossa του Μichael Jackson

3.228 Επισκέψεις στο άρθρο (21/12/2017)

Μοναδική Testarossa σε εκδοχή convertible βγαίνει στο σφυρί με ιδιαίτερα τσουχτερή τιμή. Πώς έχει συνδεθεί με τον βασιλιά της pop;

Σε δημοπρασία βγαίνει μια από τις πιο ιστορικές Ferrari Testarossa λόγω της σύνδεσης της με τον Michael Jackson ενώ παράλληλα αποτελεί και την μοναδική που υπάρχει σε εκδοχή convertible.

H ιταλική φίρμα κατασκεύασε την συγκεκριμένη μαύρη Ferrari Τestarossa με αποκλειστικό σκοπό να συμμετάσχει σε ένα διαφημιστικό που έκανε ο Jackson για λογαριασμό της Pepsi. Μάλιστα, είναι η μόνη που έχει κατασκευαστεί σε εκδοχή convertible ενώ αν και ήταν παραγγελία του ίδιου του τραγουδιστή, δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν τέθηκε ποτέ κάτω από την ιδιοκτησία του, με το ιστορικό της να αναφέρει ότι από τότε έχει αλλάξει αρκετούς ιδιοκτήτες.
 
Στο οδόμετρο της, η μοναδική αυτή Testarossa έχει 27.400 χλμ. ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, το 2013 έλαβε από μια τοπική αντιπροσωπεία της Ferrari μια μικρή ανακαίνιση. Η ισχύς των Testarossa πηγάζει από έναν 4,9 λτ. κινητήρα απόδοσης 396 ίππων (386 σε κάποιες εκδόσεις στις ΗΠΑ) και 490 Nm ροπής. Οι επιδόσεις στα 0-100 χλμ./ώρα είναι 5,3 δευτερόλεπτα με μέγιστη ταχύτητα τα 290 χλμ./ώρα.

Η τιμή της λόγω της βαριάς της ιστορίας είναι ιδιαίτερα τσουχτερή καθώς ξεπερνά τις 800.000 ευρώ!

peugeot
NISSAN