Η εταιρεία εξόπλισε το Super SUV με γιγάντιες 24 ιντσών ζάντες.

Η επίδοση της Urus στο 0-100 χλμ./ώρα είναι τώρα κατά 0,3 δέκατα του δευτερολέπτου καλύτερη σε σχέση με την εργοστασιακή.

Η Urus της Κeyvany

4.494 Επισκέψεις στο άρθρο (7/2/2020)

Το 0-100 γίνεται τώρα σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα χάρη στο αναβαθμισμένο στους 820 ίππους μοτέρ του αλλά και σε μια μικρή μείωση του βάρους.

H Lamborghini Urus, τουλάχιστον μέχρι να λανσαριστεί η Ferrari Purosangue, είναι ό,τι πιο εκρηκτικό μπορεί να αγοράσει κάποιος στην κατηγορία των SUV. Η ίδια η ιταλική φίρμα του έχει δώσει τον χαρακτηρισμό Super SUV θέλοντας να αναδείξει πως το μοντέλο συνδυάζει την πρακτικότητα και την ευελιξία με τις επιδόσεις ενός πραγματικού supercar.

H εμφάνιση της Urus είναι το ίδιο ακραία αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τους υπεύθυνους του οίκου Keyvany. Για αυτόν τον λόγο, η εταιρεία εξόπλισε το Super SUV με γιγάντιες 24 ιντσών ζάντες, ανθρακονημάτινο καπό που μειώνει το βάρος του SUV κατά 41 κιλά αλλά και με γιγάντιους αεραγωγούς που φέρουν πάνω τους νέα LED φώτα με την ίδια Υ σχεδίαση που έχουν τα κύρια φωτιστικά σώματα.

Βελτιωμένος είναι και ο V8 twin-turbo κινητήρας των 4,0 λίτρων που αποδίδει στην εργοστασιακή του μορφή 650 άλογα και 850 Nm ροπής καθώς τώρα η ισχύς του ξεπερνά τα 820 άλογα. Όπως είναι λογικό, η επίδοση της Urus στο 0-100 χλμ./ώρα είναι τώρα κατά 0,3 δέκατα του δευτερολέπτου καλύτερη σε σχέση με την εργοστασιακή που χρειάζεται 3,6 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη τελική ταχύτητα έχει αυξηθεί από τα 305 στα 325 χλμ./ώρα.

Ο οίκος ανακοινώνει πως μέσα στο 2020 θα λανσάρει και μια ακόμη πιο ακραία έκδοση για την Urus που θα είναι 550 κιλά ελαφρύτερη από την εργοστασιακή κάτω από το όνομα ST-X.
 

MONTELA
SUV