Το Volkswagen ID. Space Vizzion είναι το νέο πρωτότυπο που αναμένεται να αποκαλύψει επίσημα σε λίγες ημέρες η γερμανική μάρκα.

H VW στο δελτίο τύπου αναφέρει πως πρόκειται για ένα crossover.

To πρωτότυπο είναι βασισμένο στην ηλεκτρική πλατφόρμα της VW Modular Electric Drive Matrix.

Το Volkswagen ID. Space Vizzion θα κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες.

H VW έδειξε το νέο ID. Space Vizzion

2.069 Επισκέψεις στο άρθρο (8/11/2019)

Το Volkswagen ID. Space Vizzion είναι το νέο πρωτότυπο που αναμένεται να αποκαλύψει επίσημα σε λίγες ημέρες η γερμανική μάρκα, δίνοντας στη δημοσιότητα τις πρώτες teaser εικόνες του νέου αμιγώς ηλεκτρικού μοντέλου.


Αν και το Vizzion Space από τις εικόνες φαίνεται να είναι ένα πεντάθυρο βάγκον, η VW στο δελτίο τύπου αναφέρει πως πρόκειται για ένα crossover, το οποίο φυσικά δεν εκπέμπει ρύπους καθώς κινείται αποκλειστικά με ηλεκτρισμό, όπως συμβαίνει με όλα τα ID μοντέλα.
 
Οι εικόνες που μας δείχνουν το εσωτερικό είναι μόλις δύο. Σε αυτές βλέπουμε πως το εσωτερικό μπορεί να φιλοξενήσει τέσσερα άτομα, με την κεντρική κονσόλα να χαρακτηρίζεται ογκώδης. Τα ψηφιακά στοιχεία φαίνεται πως έχουν πρωτεύοντα ρόλο, με την μεγάλη οθόνη αφής στο κέντρο του ταμπλό να ξεχωρίζει.
 
Όπως και τα υπόλοιπα πρωτότυπα ID έτσι και αυτό, είναι βασισμένο στην ηλεκτρική πλατφόρμα της VW Modular Electric Drive Matrix, ενώ η εταιρεία ισχυρίζεται πως το μοντέλο θα έχει αυτονομία 483 χιλιομέτρων.
 
Περισσότερα στοιχεία δεν έγιναν γνωστά, όμως η VW υποδεικνύει ότι ένα μοντέλο παραγωγής του ID. Space Vizzion θα φτάσει στα τέλη του 2021. Παράλληλα αναφέρει πως σχεδιάζει να προσφέρει διαφορετικές εκδόσεις για τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την Κίνα.
 
Το Volkswagen ID. Space Vizzion θα κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες στις 19 Νοεμβρίου.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto