Η XJ θα παραμείνει το μοντέλο-βιτρίνα της Jaguar
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η XJ θα παραμείνει το μοντέλο-βιτρίνα της Jaguar

Η XJ το βασικό Jaguar μοντέλο

2.519 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2017)

H XJ θα παραμείνει, όπως όλα δείχνουν, το μοντέλο- σήμα κατατεθέν της Jaguar, και στη νέα γενιά μοντέλων, παρά τις περί του αντιθέτου φήμες οι οποίες κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα

Είχε προηγηθεί έντονη συζήτηση σχετικά με την πρόθεση της βρετανικής αυτοκινητοβιομηχανίας να θέσει σε περίοπτη θέση κάποιο SUV, πράγμα που θα άλλαζε ριζικά τον χαρακτήρα της.

"Μόνο η Land Rover μπορεί να έχει σαν βιτρίνα SUV" δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όπως όμως δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Jaguar, Ian Callum «πλέον υπάρχει συναίνεση μέσα στην εταιρεία ότι κανένα SUV δεν θα τοποθετηθεί σε τόσο σημαντική θέση. Μόνο μία μάρκα μπορεί να έχει ένα SUV σαν βιτρίνα και αυτή είναι η Land Rover».

Παρόλα αυτά τα σπορ SUV θα παραμείνουν κομμάτι της γραμμής παραγωγής. Μάλιστα, δεν έχει αποκλειστεί και η δημιουργία ενός μοντέλου που θα φέρει την επωνυμία J-Pace, και θα είναι μεγαλύτερο και πολυτελέστερο από το F-Pace.  
Επίσης, όσον αφορά την XJ o Callum πιστεύει ότι είναι ακόμη τόσο δημοφιλής λόγω του μοναδικού της design που την διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα είχε κυκλοφορήσει η είδηση ότι τόσο η Jaguar όσο και η Land Rover θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν μοντέλα υψηλών προδιαγραφών της κατηγορίας SVX, με πιο δυνατή μηχανή και ικανότερα σε συνθήκες off road από τα SUV της εταιρείας. «Η Land Rover έχει την τεχνολογία και αν μπορεί να το κάνει η Land Rover, τότε μπορεί να γίνει και με το σήμα της Jaguar».
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEUGEOT NEW EVANS
4green