Το σχέδιο που βλέπουμε αποτελεί έργο του Taekang Lee.

Η Alfa Romeo έχει επιβεβαιώσει την κατασκευή της νέας GTV από το 2018.

Η άλλη προσέγγιση της Alfa Romeo GTV

4.712 Επισκέψεις στο άρθρο (12/4/2019)

Η Alfa Romeo προετοιμάζει ένα σπορ κουπέ το οποίο θα αναβιώσει την GTV και ένα σχέδιο έρχεται να δώσει μία διαφορετική προσέγγιση στην εξωτερική εμφάνιση της διάσημης Alfa.

Το σχέδιο που βλέπουμε αποτελεί έργο του Taekang Lee, ο οποίος φαίνεται πως έχει δώσει μια διαφορετική υπόσταση στο ιταλικό κουπέ απ ότι πιστεύεται μέχρι στιγμής πως θα έχει. Ο καλλιτέχνης έχει δανειστεί στοιχεία από την 4C και την Giulia προσφέροντας στο μοντέλο ένα μακρύ καπό, λεπτά φωτιστικά σώματα και πάμπολλες καμπύλες. Από κει και πέρα ο πρόβολος χαρακτηρίζεται από μεγάλους αεραγωγούς, ενώ το πίσω μέρος με ένα φως αλά Formula 1 και τέσσερις απολήξεις εξάτμισης που φιλοξενούνται σε ένα αεροδυναμικό διαχύτη.
 
Η Alfa Romeo έχει επιβεβαιώσει την κατασκευή της νέας GTV από το 2018, ωστόσο από τότε μέχρι σήμερα δεν προχωρήσει στην αποκάλυψη περισσότερων πληροφοριών.
 
Αυτό που γνωρίζουμε από τότε είναι πως το κουπέ θα χρησιμοποιήσει τον υβριδικό νέο κινητήρα E-Boost με απόδοση άνω των 600 ίππων. Το εν λόγω μοτέρ φαίνεται πως είναι μια διαφορετική έκδοση του 2,9 λίτρων twin-turbo V6 που προσφέρει 512 άλογα.
 
Με την τεχνολογία torque-vectoring, το σύστημα τετρακίνησης και την κατανομή βάρους στο 50-50, το μοντέλο λέγεται πως θα έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να προσφέρει απολαυστική οδήγηση. Στο εσωτερικό αναμένεται να υπάρχει χώρος για τέσσερα άτομα, ωστόσο βάση των εικόνων φαίνεται πως έχουμε να κάνουμε με ένα διθέσιο αυτοκίνητο. Η GTV φέρεται να φτάνει το 2021, και μια κάμπριο έκδοση θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο στα τέλη του 2022.  

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda