Η JE Design εξοπλίζει το SUV με νέα αμορτισέρ.

Η JE Design κάνει λόγο πως το επόμενο βήμα της είναι να αναβαθμίσει τα 2λιτρα σύνολα στην βενζίνη και στο diesel.

Η διακριτική «περιποίηση» του SEAT Tarraco

1.479 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2019)

Έμφαση στην πρακτικότητα έδωσε ο οίκος JE Design στο βελτιωτικό του πακέτο για το SEAT Tarraco.

Το νέο Tarraco είναι το μεγαλύτερο SUV της SEAT και η JE Design δεν δίστασε να προσφέρει τις δικές τις τροποποιήσεις για την εμφάνιση του, αποκαλύπτοντας έτσι ένα ακόμα kit για τα μοντέλα του VW Group.

Από την πρώτη ματιά μπορεί να καταλάβει κάποιος πως ο οίκος κινήθηκε αρκετά συντηρητικά, πράγμα δικαιολογημένο, αν σκεφτεί κανείς πως το Tarraco απευθύνεται σε οικογενειάρχες και όχι σε ανθρώπους που θέλουν να τραβήξουν τα βλέμματα. Αλλωστε, οι αλλαγές είναι τόσο διακριτικές που, αν κάποιος δεν γνωρίζει το μοντέλο, δεν θα καταλάβει τις διαφορές.
 
Η JE Design εξοπλίζει το SUV με νέα αμορτισέρ που μειώνουν την απόσταση του Tarraco από το έδαφος με τιμή 279 ευρώ, δικές της 20άρες ζάντες με μαύρο φινίρισμα με τιμή 1.244 ευρώ το σετ, νέα επιφάνεια σε χρώμιο ή μαύρο χρώμα με τιμή στα 99 ευρώ στο πορτ-μπαγκάζ για να γίνεται η φόρτωση των αποσκευών πιο εύκολα και χωρίς να γίνονται γρατζουνιές κ.α

Αλλαγές στα μηχανικά σύνολα δεν έχουν γίνει, πάντως η JE Design κάνει λόγο πως το επόμενο βήμα της είναι να αναβαθμίσει τα 2λιτρα σύνολα στην βενζίνη και στο diesel και να φτάσει την απόδοσή τους από τα 190 στα 228 άλογα.
 

Toyota
moto