Η έκδοση Style κάνει την Porsche 718 να ξεχωρίζει
16 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η έκδοση Style κάνει την Porsche 718 να ξεχωρίζει

3.028 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2022)

Η Porsche εισήγαγε τη νέα έκδοση Style Edition στην γκάμα της 718, ομορφαίνοντας ακόμα περισσότερο την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου!

Ήρθε για να ξεχωρίσει

Πρεμιέρα έκανε η νέα έκδοση Style Edition για στην οικογένεια της Porsche 718. Η νέα έκδοση αφορά αποκλειστικά την εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου, δεν επηρεάζει την ισχύ που παραμένει αμετάβλητη και αρχικά θα είναι διαθέσιμη στους ευρωπαίους πελάτες της, πριν στη συνέχεια ακολουθήσουν και άλλες αγορές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Νέα αποκλειστική φούξια βαφή

Το κορυφαίο χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης είναι η αποκλειστική βαφή Ruby Star Neo, μία φούξια απόχρωση, που συνοδεύει το πιο συνηθισμένο γκρι χρώμα. Μάλιστα η Porsche λέει ότι το εν λόγω χρώμα είναι ένας φόρος τιμής στο Ruby Star της 964 Carrera RS. Από κει και πέρα στην έκδοση Style εντάσσονται οι ζάντες 20 ιντσών της 718 Boxster Spyder, φινιρισμένες σε γυαλιστερό μαύρο, ενώ είναι διαθέσιμες και σε λευκό. Το παρών δίνουν και τα αυτοκόλλητα «PORSCHE» χαμηλά στις πόρτες, όπως και μία ρίγα που κοσμεί το καπό.

Πλούσιος ο εξοπλισμός

Στην καμπίνα, οι μαύρες ταπετσαρίες συνδυάζονται με το ανάγλυφο σήμα της μάρκας στα προσκέφαλα των καθισμάτων. Να σημειώσουμε πως μέρος του εξοπλισμού είναι τα σπορ σύστημα εξάτμισης, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω. Οι εκδόσεις 718 Style διατίθενται είτε με κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη είτε με μηχανικό εξατάχυτο.  

Συνέχεια του άρθρου >>>
PEIRAIOS LEASING
NISSAN