Η επιστροφή της McLaren-Mercedes!

3.494 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2019)

Kινητήρες Mercedes θα χρησιμοποιεί από το 2021 η McLaren!

Σε συμφωνία με την Mercedes για την προμήθεια κινητήρων από το 2021 και για τέσσερα χρόνια ήρθε η McLaren, κάτι που σημαίνει αυτόματα πως όταν λήξει η συνεργασία της με την Renault την επόμενη σεζόν, αυτή δεν θα ανανεωθεί.

Ο CEO της McLaren Racing Ζak Brown δήλωσε: «Η συμφωνία αυτή είναι ένα σημαντικό βήμα στο μακροπρόθεσμο σχέδιο μας να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Η Mercedes είναι το σημείο αναφοράς τόσο ως ομάδα όσο και στον τομέα του μοτέρ, γι αυτό είναι φυσικό να προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε μια σχέση με την εταιρεία για την επόμενη φάση του ταξιδιού μας.»

Ο Τoto Wolff σημείωσε από την πλευρά του: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την McLaren πίσω στην οικογένεια της Mercedes-Benz με αυτή τη νέα συμφωνία. Παρόλο που οι δύο εταιρείες μοιράζονται μια μεγάλη κληρονομιά, αυτή η νέα συμφωνία αφορά μόνο το μέλλον και την έναρξη μιας νέας εποχής στην προμήθεια κινητήρων για τα επόμενα χρόνια. Ελπίζουμε ότι αυτή η νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία θα αποτελέσει άλλο ένα ορόσημο για τη McLaren, δεδομένου ότι αποσκοπούν παλέψουν για την κορυφή».

Η McLaren χρησιμοποιούσε κινητήρες Mercedes από το 1995 έως το 2014 μέχρι που αποφάσισε να επιστρέψει στην Honda. Η συνεργασία της με τους Ιάπωνες έληξε άδοξα και αυτή την στιγμή χρησιμοποιεί μοτέρ Renault.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda