Ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο του I-Pace Concept στην έκθεση του Λος Αντζελες, η Jaguar επέστρεψε στην αμερικάνικη πόλη με ένα πρωτότυπο παραγωγής για τις τελευταίες δοκιμές ηλεκτρικής αυτονομίας και ανθεκτικότητας.

Η Jaguar αναφέρει πως χιλιάδες πιθανοί ιδιοκτήτες του μοντέλου πάτησαν το κουμπί «I want one» στην ιστοσελίδα της, προκειμένου να τοποθετήσουν μια παραγγελία ή να καταβάλουν μια προκαταβολή.

Ο Jaguar Vehicle Line Director, Ian Hoban, είπε: «Μετά από 1,5 εκ. μίλια (2,4 εκ. χλμ.) παγκόσμιων δοκιμών, το I-Pace είναι έτοιμο για παραγωγή, έχοντας αποδείξει πως μπορεί να διανύσει μεγάλες αποστάσεις με μία φόρτιση.».

Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Jaguar I-Pace, αλλά και οι τιμές διάθεσής της, θα ανακοινωθούν τον προσεχή Μάρτιο όταν και θα ανοίξουν τα βιβλία παραγγελιών.

Η ηλεκτρική Jaguar I-Pace

2.492 Επισκέψεις στο άρθρο (6/12/2017)

Τις τελευταίες πινελιές βάζει η Jaguar στο πρώτο της ηλεκτρικό όχημα, την I-Pace, ώστε αυτή να είναι έτοιμη να λανσαριστεί στις αρχές του επόμενου έτους. Δείτε το βρετανικό SUV μηδενικών ρύπων να δοκιμάζεται στο Λος Αντζελες.

Ένα χρόνο μετά το ντεμπούτο του I-Pace Concept στην έκθεση του Λος Αντζελες, η Jaguar επέστρεψε στην αμερικάνικη πόλη με ένα πρωτότυπο παραγωγής για τις τελευταίες δοκιμές ηλεκτρικής αυτονομίας και ανθεκτικότητας, πριν το μοντέλο παρουσιαστεί στις αρχές του 2018.
 
Η Jaguar αναφέρει πως χιλιάδες πιθανοί ιδιοκτήτες του μοντέλου πάτησαν το κουμπί «I want one» στην ιστοσελίδα της, προκειμένου να τοποθετήσουν μια παραγγελία ή να καταβάλουν μια προκαταβολή. Αυτοί θα έχουν προτεραιότητα όταν ανοίξουν τα βιβλία παραγγελιών της φίρμας το Μάρτιο, ενώ οι πιο τυχεροί από αυτούς έχουν ήδη επιλεγεί να συνοδεύσουν τους μηχανικούς της Jaguar όσο το αυτοκίνητο ολοκληρώνει τις δοκιμές του.
   
Θέλοντας να απαντήσει στο ερώτημα της Ann Voyer από την Pasadena, το πρωτότυπο παραγωγής της Jaguar I-Pace έκανε ένα ταξίδι 200 μιλίων (322 χλμ.) με μία φόρτιση. Ο Jaguar Vehicle Line Director, Ian Hoban, είπε: «Μετά από 1,5 εκ. μίλια (2,4 εκ. χλμ.) παγκόσμιων δοκιμών, το I-Pace είναι έτοιμο για παραγωγή, έχοντας αποδείξει πως μπορεί να διανύσει μεγάλες αποστάσεις με μία φόρτιση. Το πρώτο ηλεκτρικό όχημα της Jaguar θα είναι γρήγορο στη φόρτιση, καθώς στόχος μας είναι να φτάνουμε στο 80% σε σύντομο διάστημα.».
 
Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Jaguar I-Pace, αλλά και οι τιμές διάθεσής της, θα ανακοινωθούν τον προσεχή Μάρτιο όταν και θα ανοίξουν τα βιβλία παραγγελιών. Δείτε παρακάτω το πρωτότυπο παραγωγής του μοντέλου να δοκιμάζεται στο Λος Αντζελες.
 

FORD E-TRANSIT
NISSAN