H ιταλική «καρδιά» της Mustang.

Η ιδιαίτερη και συνάμα εντυπωσιακή Ford Mustang του 1968, αποτελεί ένα υπό εξέλιξη έργο της εταιρείας American Legends.

H ιταλική «καρδιά» της Mustang (+vid)

3.416 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2018)

Μια Mustang του 68 μπορεί να μην είναι εύκολο να βρει κανένας, ωστόσο υπάρχουν αρκετά μοντέλα, όμως σαν αυτή που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας δεν υπάρχει καμία άλλη.

Αυτό βεβαίως επιβεβαιώνεται μόνο αν κάποιος ανοίξει το καπό του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, καθώς τότε θα δει την ιταλική «καρδιά» του αμερικανικού μοντέλου, που πρόκειται για τον V8 twin-turbo κινητήρα 4.3 λίτρων από τη Ferrari, ο οποίος τροφοδοτεί και την F430.
 
Η ιδιαίτερη και συνάμα εντυπωσιακή Ford Mustang του 1968, αποτελεί ένα υπό εξέλιξη έργο της εταιρείας American Legends, που εδρεύει στο Φοίνιξ της Αριζόνα, δίνοντάς του την ονομασία Project Corruptt.
 
Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που προβάλλεται παρακάτω,  η δουλειά που πρέπει να γίνει για να ολοκληρωθεί το έργο είναι πάρα πολύ, καθώς το μεγαλύτερο μέρος του αμαξώματος αλλά και του εσωτερικού είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο. Σε ότι αφορά άλλες αλλαγές που έχουν συμβεί μέχρι στιγμής, η οροφή της Mustang κόπηκε με σκοπό να μειωθεί κατά 2.5 ίντσες, ενώ ο νέος μπροστινός προφυλακτήρας φιλοξενεί μεγάλες εισόδους αέρα για να τροφοδοτούν με περισσότερο αέρα τον κινητήρα.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο κινητήρας της Ferrari θα συνδυαστεί με ένα χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων, ενώ το ντεμπούτο του Project Corruptt αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο SEMA, όταν και θα γίνουν διαθέσιμες όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη μοναδική αυτή Mustang.
 
Δείτε το βίντεο  
 

SPRING SEAT
NISSAN