Φανταζόμαστε πως η νέα συλλογή από τσάντες, παπούτσια και ρούχα αφορά σε αυτούς που έχουν παραγγείλει ήδη μία Lamborghini Urus και εν τω μεταξύ ψάχνουν να προσαρμόσουν το στιλ τους.

Η συλλογή από αξεσουάρ περιλαμβάνει δύο σχέδια παπουτσιών της εταιρείας Enzo Bonafè. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν το μοκασίνι τους τους είτε σε μπεζ είτε σε μαύρο σουέντ.

Η ειδική στα δερμάτινα Hettabretz από την Μπολόνια παρουσιάζει ένα σπέσιαλ σουέντ τζάκετ, το οποίο θα φτιαχτεί σε 30 «κομμάτια». Το ράψιμό του αντλεί έμπνευση από τα καθίσματα της Urus.

Οι πελάτες που ψάχνουν το σετ αποσκευών που θα είναι ασορτί με το νέο τους SUV, μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο σειρές της εταιρείας Tecknomonster. Η κάθε μία αποτελείται από 4 βαλίτσες, με τις δύο μεγαλύτερες να έχουν σκληρό ή μαλακό περίβλημα.

Κάποιες από τις μικρές αποσκευές διαθέτουν ειδικές θήκες για τα ακριβά υποδήματα.

Η κολεξιόν της Urus

1.786 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2017)

Όσοι θα αποκτήσουν τη νέα Lamborghini Urus, φανταζόμαστε πως θα θέλουν και τα σχετικά αξεσουάρ που θα είναι ασορτί με το αυτοκίνητό τους. Δείτε την κολεξιόν που ετοίμασε η ιταλική εταιρεία για το πρώτο της SUV…

Φανταζόμαστε πως η νέα συλλογή από τσάντες, παπούτσια και ρούχα αφορά σε αυτούς που έχουν παραγγείλει ήδη μία Lamborghini Urus και εν τω μεταξύ ψάχνουν να προσαρμόσουν το στιλ τους.
 
Η συλλογή από αξεσουάρ περιλαμβάνει δύο σχέδια παπουτσιών της εταιρείας Enzo Bonafè. Οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν το μοκασίνι τους τους είτε σε μπεζ είτε σε μαύρο σουέντ. Διαθέτει το μοτίβο της ιταλικής σημαίας και πορτοκαλί καρφιά κάτω και στη φτέρνα.
 
Η ειδική στα δερμάτινα Hettabretz από την Μπολόνια παρουσιάζει ένα σπέσιαλ σουέντ τζάκετ, το οποίο θα φτιαχτεί σε 30 «κομμάτια». Το ράψιμό του αντλεί έμπνευση από τα καθίσματα της Urus, ενώ για την αισθητική τι να πούμε εμείς, κολοκυθόπιτα…
   
Οι πελάτες που ψάχνουν το σετ αποσκευών που θα είναι ασορτί με το νέο τους SUV, μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε δύο σειρές της εταιρείας Tecknomonster. Η κάθε μία αποτελείται από 4 βαλίτσες, με τις δύο μεγαλύτερες να έχουν σκληρό ή μαλακό περίβλημα. Κάποιες από τις μικρές αποσκευές διαθέτουν ειδικές θήκες για τα ακριβά υποδήματα.
 
Η Lamborghini δεν ανακοινώνει τιμές για τη συλλογή αξεσουάρ της Urus. Όχι πως μας αφορά, βέβαια, έτσι για το κουτσομπολιό…

test center
KIA