• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στην υπηρεσία αυτών που δεν είναι ικανοποιημένοι από τη Ferrari 812 Superfast βρίσκεται η Novitec, με τη γερμανική βελτιωτική εταιρεία να προσφέρει αναβαθμίσεις στο ιταλικό supercar.

Οι εξωτερικές βελτιώσεις συνεχίζονται από ανθρακονημάτινα εξαρτήματα.

Η «κούκλα» 812 Superfast της Novitec (+vid)

Διαβάστηκε από 1368 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/1/2019
 

Στην υπηρεσία αυτών που δεν είναι ικανοποιημένοι από τη Ferrari 812 Superfast βρίσκεται η Novitec, με τη γερμανική βελτιωτική εταιρεία να προσφέρει αναβαθμίσεις στο ιταλικό supercar.

Ξεκινώντας από το εξωτερικό μέρος, η Novitec ξεκίνησε τις αλλαγές, προσφέροντας μία νέα τετράδα ζαντών, με τον εμπρόσθιο άξονα να λαμβάνει νέους τροχούς 21 ιντσών, ενώ ο πίσω 22. Οι νέες ζάντες συνδυάζονται με από σπορ σύστημα ανάρτησης που μεταξύ άλλων χαμηλώνει την απόσταση του αυτοκινήτου από το δρόμο κατά 35 χιλιοστά, κατεβάζοντας παράλληλα και το κέντρο βάρους.
 
Για αυτούς που ανησυχούν για ζημιές στον μπροστινό προφυλακτήρα, λόγω του μειωμένου ύψους, η εταιρεία έχει εφαρμόσει ένα σύστημα που αυξάνει το ύψος της «μύτης» της 812 Superfast κατά 40 χιλιοστά, απλά πατώντας ένα κουμπί που είναι τοποθετημένο μέσα στην καμπίνα.  Στο πίσω μέρος, το νέο σύστημα εξάτμισης εξοικονομεί μέχρι 11 κιλά και διαθέτει στρογγυλές απολήξεις με διάμετρο 110 χιλιοστά.
 
Οι εξωτερικές βελτιώσεις συνεχίζονται από ανθρακονημάτινα εξαρτήματα, όπως ένα μπροστινό χείλος σε ματ ή γυαλιστερό φινίρισμα, προσαρμοσμένα πάνελ, διπλές εισόδους αέρα στο καπό, νέα καπάκια καθρεπτών και μία μικρή οπίσθια αεροτομή.
 
Με τη σειρά του το εσωτερικό έχει δεχτεί και αυτό μικρές αλλαγές, με τους ενδιαφερόμενους να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε ένα πλήθος από Alcantara και άλλα δερμάτινα φινιρίσματα, μαζί με άφθονα χαρακτηριστικά από ίνες άνθρακα και επιλογές χρωμάτων.  
  

Tags: FERRARI