H live καταδίωξη ενός Pick-Up 6x6 (+video)

3.113 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2020)

Ένας άνδρας έφτασε με ποδήλατο σε μια αντιπροσωπεία, φόρτωσε το δίκυκλο στην καρότσα ενός τεράστιου Pick-Up και το έκλεψε. Μετά από λίγη ώρα τον ακολουθούσε όλη η αστυνομία της Kαλιφόρνια....

Καταδίωξη ενός ακραία βελτιωμένου Ford F-550 6x6 σημειώθηκε πριν λίγες μέρες στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, όταν ένας άνδρας έφτασε σε μια αντιπροσωπεία της φίρμας με το ποδήλατό του, το έβαλε στην καρότσα του Pick-Up και αφού κατάφερε να μπει μέσα στην καμπίνα του, το έβαλε μπροστά και έφυγε.

Λίγες ώρες αργότερα, το φορτηγάκι εντοπίστηκε σε αυτοκινητόδρομο μετά από αναφορές πως ο οδηγός του κινούταν πολύ επικίνδυνα. Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικές δυνάμεις και μετά από λίγο κατάφεραν να συλλάβουν τον κλέφτη, όταν αυτός δεν μπόρεσε να ελέγξει το βαρύ και μεγάλο όχημα.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει γνωστό τι ώθησε τον άνδρα αυτό να κάνει μια τέτοια πράξη, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης πάντως, φαίνεται πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή του αλκοόλ.

Αν και οι πρώτες αναφορές έλεγαν πως το Pick-Up ήταν ένα Hennessey Velociraptor 6x6, τελικά πρόκειται για ένα φορτηγάκι Diesel Brothers που παρουσιάστηκε στην περσινή SEMA.

Δείτε το video.
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen