Tο φιλμ θα φέρει στην κινηματογραφική οθόνη την ιστορία πίσω από τον θρίαμβο της Ford στον αγώνα του Le Mans το 1966.

Η ταινία Ford v Ferrari σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα της.

Η «μαγεία» της ταινίας Ford v Ferrari (+vids)

2.461 Επισκέψεις στο άρθρο (7/11/2019)

Η ταινία Ford v Ferrari σε λίγες ημέρες θα πραγματοποιήσει την επίσημη πρεμιέρα της, όμως σε δύο βίντεο που διέρρευσαν θα δείτε όλη τη «μαγεία» των γυρισμάτων και πολύ εντυπωσιακές σκηνές.

Μπορεί στην ταινία τα πράγματα να γίνονται πολύ πιο γρήγορα, όμως είναι εντυπωσιακές οι στιγμές που ο Christian Bale ως Ken Miles και Matt Damon ως Carroll Shelby βρίσκονται πραγματικά πίσω από το τιμόνι αυτών των αυτοκινήτων, αν και οδηγούν για σύντομο χρονικό διάστημα και σε χαμηλές ταχύτητες.
 
Όταν έρθει η στιγμή να γυριστούν σκηνές από αγώνες, τότε τους δύο ηθοποιούς αντικαθιστούν οι επαγγελματίες οδηγοί. Πολύ εντυπωσιακό στο οποίο αξίζει να δώσετε προσοχή είναι στο δεύτερο βίντεο μετά το 4ο λεπτό όπου μεταξύ άλλων καταγράφονται και οι σκηνές των ατυχημάτων. Παράλληλα βλέπουμε και με ποιον ακριβώς τρόπο εκτοξεύονται τα αυτοκίνητα (5ο λεπτό).
 
Να θυμίσουμε πως το φιλμ θα φέρει στην κινηματογραφική οθόνη την ιστορία πίσω από τον θρίαμβο της Ford στον αγώνα του Le Mans το 1966 και πιο συγκεκριμένα την αποστολή που ανέλαβε ο αμερικανός σχεδιαστής Carroll Shelby (Matt Damon) να φτιάξει ένα ισχυρό αυτοκίνητο που θα επιτρέψει στην Ford να ανταγωνιστεί τη Ferrari.    
 
Τους δύο πρωταγωνιστές συνοδεύουν οι Jon Bernthal, Caitriona Balfe, Ray McKinnon και Tracy Letts, ενώ η ταινία Ford v. Ferrari (Κόντρα σε Όλα) θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Νοεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.  
 
Δείτε τα βίντεο με τα παρασκήνια

Hyundai
vw