8 φωτογραφίες »

H εταιρεία Bowmore είναι μία από τις πιο γνωστές εταιρείες παραγωγής ουίσκι.

Η «μεθυστική» Aston Martin DBX Bowmore Edition

3.448 Επισκέψεις στο άρθρο (7/12/2020)

Μια νέα «μεθυστική» ειδική έκδοση της DBX αποκάλυψε η Aston Martin, η οποία συνεργάστηκε με την εταιρεία Bowmore με το αποτέλεσμα της συνεργασίας να αντανακλάται στην Aston Martin DBX Bowmore Edition.

Για όσους δεν γνωρίζουν να πούμε πως η εταιρεία Bowmore είναι μία από τις πιο γνωστές εταιρείες παραγωγής ουίσκι. Όπως η Aston Martin έτσι και αυτή έχει έδρα τη Μεγάλη Βρετανία, με την κοινή καταγωγή των δύο εταιρειών να είναι ο βασικός παράγοντας που τις ένωσε σε αυτή τη συνεργασία.
 
Με τη βοήθεια του τμήματος εξατομίκευσης της αυτοκινητοβιομηχανίας «Q», η Aston Martin θα κατασκευάσει μόνο 18 μοντέλα DBX Bowmore Edition, τα οποία θα παραδοθούν στους πελάτες κατά τη διάρκεια μιας πριβέ εκδήλωσης. Οι 18 τυχεροί θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από δύο χρώματα (γαλάζιο και γκρι) για το εξωτερικό που κοσμείται με χάλκινα ένθετα, τα οποία σύμφωνα με τις εταιρείες προέρχονται από τα καζάνια που χρησιμοποιούσε αρχικά στα αποστακτήριά της η Bowmore.
 
Το εσωτερικό λαμβάνει και αυτό χάλκινα διακοσμητικά στοιχεία, έχοντας την ίδια προέλευση με αυτά του εξωτερικού, όπως για παράδειγμα στις ποτηροθήκες, ενώ παρούσες είναι και χάλκινες ταμπέλες που αναφέρουν τα ονόματα των συνεργαζόμενων εταιρειών.
 
Η Aston Martin DBX Bowmore Edition είναι διαθέσιμη προς πώληση με τις παραδόσεις να έχουν προγραμματιστεί το τελευταίο τρίμηνο του 2021.

EUROINS PASXA
KIA