H Aston Martin DBX παραμένει πιστή στο σχεδιασμό που είχαμε δει και στα δοκιμαστικά μοντέλα.

Στο πλάι οι μεγάλες ζάντες αλουμινίου και τα μεταλλικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που τραβούν την προσοχή.

Η επίσημη πρεμιέρα της DBX έχει προγραμματιστεί να γίνει τον προσεχή Δεκέμβριο.

Η νέα Aston Martin DBX ακάλυπτη

1.528 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2019)

Ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή της επίσημης αποκάλυψης της νέας Aston Martin DBX, ισπανικά μέσα ενήργησαν ταχύτητα και κατέγραψαν χωρίς ίχνος καμουφλάζ το ολοκαίνουργιο SUV της βρετανικής μάρκας.

Όπως βλέπουμε από τις εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας η Aston Martin DBX παραμένει πιστή στο σχεδιασμό που είχαμε δει και στα δοκιμαστικά μοντέλα. Μία ευρεία γρίλια στον πρόβολο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ στο πλάι οι μεγάλες ζάντες αλουμινίου και τα μεταλλικά χαρακτηριστικά είναι αυτά που τραβούν την προσοχή. Στο πίσω μέρος, η αεροτομή, τα λεπτά φωτιστικά σώματα και οι δύο απολήξεις της εξάτμισης ολοκληρώνουν την εντυπωσιακή εικόνα του μοντέλου.
 
Στα μηχανικά σύνολα η βρετανική φίρμα κάνει γνωστό ότι κατά το λανσάρισμα του, το SUV θα διατίθεται μόνο με έναν twin-turbo V8 κινητήρα 4,0 λίτρων απόδοσης 542 ίππων και 700 Nm ροπής με τις φήμες να κάνουν λόγο πως ένας V12 βρίσκεται ήδη στα σκαριά. Αξίζει να σημειώσουμε πάντως πως το μοτέρ των 542 ίππων θα είναι ο πιο ισχυρός V8 στην γκάμα της φίρμας. Η Aston Martin έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι θα κυκλοφορήσει μια σειρά από 11 προαιρετικά πακέτα αξεσουάρ για την DBX.
 
Τέλος να σημειωθεί πως η επίσημη πρεμιέρα της DBX έχει προγραμματιστεί να γίνει τον προσεχή Δεκέμβριο.

ford
NISSAN