• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν η BMW ετοιμάζει να λανσάρει την M7 μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Η νέα BMW M7;

Διαβάστηκε από 17313 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/9/2018
 

Tην πρόταση τους για το πως θα μπορούσε να μοιάζει η M7 έκαναν ανεξάρτητοι σχεδιαστές. Τι ετοιμάζει η BMW;

Λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη που έκανε forum φίλων της BMW σχετικά με την απόφαση της μάρκας να κατοχυρώσει εκ νέου την ονομασία M7, ανεξάρτητοι σχεδιαστές δεν έχασαν χρόνο και προχώρησαν στην δημιουργία ενός ανεξάρτητου σχεδίου.

Πρόκειται για μια δουλεία του οίκου Ascariss Design και πρόκειται ουσιαστικά για μια εξελιγμένη σχεδίαση μιας άλλης εργασίας. Σε αυτή την περίπτωση, οι άνθρωποι του οίκου προσφέρουν στο μοντέλο τον μπροστινό προφυλακτήρα της M5, ανανεωμένη γρίλια, νέους καθρέπτες και ελαφρώς διαφοροποιημένη οροφή.
 

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν η BMW ετοιμάζει να λανσάρει την M7 μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, με τις πηγές μας μέσα από το στρατόπεδο της μάρκας να αναφέρουν μάλιστα ότι η BMW προς το παρόν έχει στρέψει την προσοχή της μακριά από τα μεγάλα σπορ σεντάν.

Υπενθυμίζουμε ότι η BMW διαθέτει ήδη την M760i που εξοπλίζεται με τον V12 twin-turbo κινητήρα των 6,6 λίτρων με ιπποδύναμη που αγγίζει τα 610 άλογα και τα 800 Nm ροπής και έχει την ικανότητα να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 3,7 δευτερόλεπτα με μέγιστη ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα.

Tags: BMW, M7
 

SCOOP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ