H εταιρεία Hitster Media παρουσίασε την δουλειά των ανεξάρτητων σχεδιαστών της.

Η νέα Lamborghini;

3.236 Επισκέψεις στο άρθρο (4/5/2018)

Ένα εντυπωσιακό σχέδιο το οποίο παρουσιάζει την επόμενη Lamborghini ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Θέλοντας να αποδώσει στην πράξη πως μπορεί να είναι η επόμενη Lamborghini, η εταιρεία Hitster Media παρουσίασε την δουλειά των ανεξάρτητων σχεδιαστών της, οι οποίοι δημιούργησαν σύμφωνα με τα θέλω τους το επόμενο supercar της ιταλικής φίρμας.
 
Με την πρώτη ματιά το αυτοκίνητο που πήρε την ονομασία «Celestial»,  βλέπουμε να χαρακτηρίζεται από ένα ενιαίο τζάμι, το οποίο ξεκινά από το πίσω μέρος και καταλήγει στο μπροστά, ενώνοντας στην ουσία την οροφή του αυτοκινήτου με το παρμπρίζ, δίνοντας λογικά την δυνατότητα στους επιβάτες να έχουν μια πανοραμική θέμα κατά τη διάρκεια των διαδρομών.
Από κει και πέρα μπορούμε να διακρίνουμε τα φαρδιά φτερά που δεσπόζουν τόσο στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος, ενώ αρκετά εντυπωσιακός είναι και ο σχεδιασμός του εμπρόσθιου μέρους με τις αιχμηρές γωνίες να δίνουν μια επιθετική υπόσταση στο όλο σχέδιο.
 
Περισσότερες πληροφορίες πέρνα αυτής της εικόνας δεν έχουν υπάρξει, αλλά αν η  Lamborghini αποφάσιζε να φέρει στην παραγωγή ένα τέτοιο supercar, το μόνο σίγουρο θα ήταν πως πολλοί θα το είχαν παραγγείλει πολύ πριν κατασκευαστεί.  

peugeot
skoda